Skip Navigation Links

CHP herkesi oy kullanmaya çağırıyor

İskenderun Chp Gençlik Kolu Başkanı Volkan Acıoğlu, “7 hazıran 2015 seçimlerinde CHP'nin iktidara geleceğinden hiç şüphem yok.' dedi.

CHP herkesi oy kullanmaya çağırıyor

Politika   A+a-

"Türkiye bu karanlıktan çıkarmanın zamanı geldi ve geçiyor." diyen  Acıoğlu, "Artık gençlerinde bir söz hakkı olduğunu göstermenin de zamanı geldi. İktidar partisi korkmaya başladı.

Chp'lileri inançsız göstermeye çalışıyorlar. Biz sonuna kadar inançlıyız. AKP siyasete dini soktu. dinle siyaset olmaz. Yaptıkları ortada halkı benden senden ve din ayrımı yaparak böldüler.

"Dindar nesil nasıl yetiştiririz" diye eğitimi parçaladılar.

Okullarda andımızı kaldırdılar. Ulusal bayramlarda başımız dik göğsümüzü gere gere yürüyemiyoruz. Vatanızım için canını dişine takıp ucunda ölümde olsa giden polislerimiz hep aşağılandı ve koyun gibi sıraya dizildi. Akp iktidarında ayrım yapılıyor.Aynı zamanda ulusal birlik ve bölünmez bütünlük hiç bir zaman bu kadar zaafa uğramadı.

Mustafa Kemal Atatürkün bizlere emaneti olan Turkıye Cumhuriyeti'ni kanımızın son damlasına kadar koruyacağımıza namus seref sözü veriyoruz. Küsme, darılma ve kırılma zamanı değil. Yaşını doldurmuş herkesin sandığa gitmesi gerekir. Bu güzel ülke bizim, bu bayrak bizim.0 7 haziran seçimlerinde oy kullanırken bu vatanı kurmak için şehit olmuş asker evlatlarımızı düşünün, oy kullanırken gecesini gündüzüne katan gorevi başında şehit olan polisleri düşün ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve göklerde dalganan şanlı Türk bayragı için şehit olan askerleri düşünerek 7 haziranda oyunuzu kullanın.” d edi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet