Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Prime Mall'den '1' ilk daha

Hatay'ın İlk otomobil fuarı Prime Mall'den

Gündem   A+a-

Prime Mall’den ‘1’ ilk daha
 
Hatay’ın İlk otomobil fuarı Prime Mall’den
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi otomotiv sektörünün 17 dev firmasını 5 bin metrekare açık alanda kurulan fuarda buluşturdu.  
Alışveriş Merkezi'nin içinde, aralarında Hatay'ın ilk ve tek Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen ve eski başbakanlardan Adnan Menderes'in kullandığı orijinal araçların da yer aldığı 'Cumhuriyete Tanıklık Eden Otomobiller Sergisi', ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkardı.
Yarına kadar Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi karşısındaki alanda açık kalacak fuarda, Hatay'da satış temsilciliği olan tüm otomotiv firmaları bir araya gelerek, en yeni modellerini sergiledi. Fuarda 2012 model otomobiller, motosikletler, her bütçeye uygun farklı kategori ve motor gücünde yıldız modelleri görücüye çıktı.  
İskenderun Turizm ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Sabahattin Uygun'un yaptığı açılışta Prime Mall İskenderun Avm Müdürü Arzu Özerdem de bir konuşma yaptı.  
Özerdem, "Gelir seviyesi ve otomobil sahipliği oranı Türkiye ortalamasının üzerinde bulunan modern kentimiz İskenderun'da bir oto fuarı bulunmaması bizi harekete geçirdi ve İskenderun'da yine bir ilk olarak Prime Mall Otoshow 2011 fuarını düzenledik." dedi.  
Avm Müdürü Özerdem sözlerine şöyle devam etti: "Otoshow Fuarı ile eş zamanlı olarak Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi'nin içinde 1950'li yılların görkemini yansıtan klasik otomobiller sergileniyor. Bu sergi için, aralarında Hatay Cumhuriyeti'nin ilk ve tek Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen ve eski başbakanlarımızdan Adnan Menderes tarafından kullanılmış olan otomobiller de dahil olmak üzere, klasik orijinal otomobiller tek tek toplandı. 'Cumhuriyete Tanıklık Eden Otomobiller Sergisi', Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi'nde 30 Ekim Pazar günü akşamına kadar gezilebileceği belirtildi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş