Skip Navigation Links

Arsuz, sahiliyle parlayacak

Arsuz Sahil Düzenleme Projesi kapsamında Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olan taşınmazlar üzerindeki işgallerin

Arsuz, sahiliyle parlayacak

Arsuz   A+a-

işgallerin kendi sınırlarına çekilme işleminde sona yaklaşıldıArsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sahil Düzenleme Projesi” kapsamında, yasal sınırlarının dışına taşan mülk sahiplerinin kendi sınırlarına çekilme çalışmalarını yerinde inceledi.  Başkan Yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Culha, proje tamamlandığında Arsuz Halkını hak ettiği güzellikte bir sahille buluşturacaklarını ifade etti.

Arsuz Köprüsü’nden, Devlet Demir Yolları Kampı’na kadar çok güzel bir sahil ortaya çıkaracaklarını ve bu projenin turizm potansiyeli için de önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Culha, yürüyüş yolu, yeşil alanı, aydınlatması ve doğal kumsalıyla birlikte halkın uzun zamandır arzuladığı sahili yaratacaklarını vurguladı.

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı da, mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olan taşınmazlar üzerindeki işgallerin kendi sınırlarına çekilme işleminde sona doğru gelindiğini belirterek, bu işleminin tamamlanmasının ardından yürüyüş yolu çalışmalarının başlayacağını dile getirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet