Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Alkol Şiede Durduğu Gibi Durmuyor

Deliyle Şaka Kanlı Bitti

Alkol Şiede Durduğu Gibi Durmuyor

Adana   A+a-

Adana'da, alkol alan bir grubun arkadaşlarını arayıp telefonu akli dengesi yerinde olmayan şahsa vererek küfrettirmesi sonucu çıkan tartışmada, bir kişi öldü, cinayet zanlısıyla birlikte 3 kişi de yaralandı.
Olay, Yüreğir ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Savaş V., Semih Y., Gürsel A., Özkan B., Şahin K., Nuri Y. ve İnan A.(39), bir sokağa oturarak alkol almaya başladı. Bu arada İnan A. telefonla arkadaşı Gürsel A.'yı aradı. Alkolü fazla kaçıran Savaş V de telefonu akli dengesi yerinde olmayan Furkan K.'ya (18) verdi. Furkan K. ise Gürsel A.'ya küfretmeye başladı.
Gürsel A. da, Furkan K.'yı İnan A. zannederek onun ismini söyleyip küfredip telefonu kapattı. Bunun üzerine İnan A. tekrar Gürsel A.'yı arayıp telefonda küfretti. Bu arada Gürsel A. bu duruma sinirlenerek arkadaşları Hasan K. (42) ve Erdeniz Ö. (44) ile birlikte olay yerine gelerek kendisine telefonda küfredenlerle tartışmaya başladı.
Tartışma kavgaya dönüşünce olay yerinde bulunan ancak kavgaya karışmayan Özkan B. (38), "Bir delinin küfrü yüzünden kavga etmeyin ayıptır" dedi. İnan A. da, Özkan B.'ye dönerek küfredip sonra darp etti. Özkan B. de sinirlenerek iş yerine gidip pompalı tüfeği alarak İnan A.'nın olduğu yere ateş etti. Olayda Hasan Kılıç, İnan A. ve Erdeniz Ö. yaralandı. Sağlık durumu ağır olan Hasan Kılıç da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralılar hastanelerde tedavi edildikten sonra taburcu oldu.
Özkan B. ise kendisi de yaralı olduğu için hastanede tedavi edildikten sonra gözaltına alındı. Özkan B., "olayla hiç alakası olmadığını, kavgayı ayırmak isterken hem dayak hem de küfür yediğini bu nedenle sinirlenerek pompalı tüfekle ateş ettiğini, Hasan Kılıç'ı istemeden öldürdüğünü" söylediği öğrenildi. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar