Skip Navigation Links

HBB Toplu Nikah Yapıyor

HBB ‘‘Bahara Düğünümüz Var’’ Projesi kapsamında maddi imkansızlıklar nedeni ile nikah yaptıramayan çiftlerimizin nikahını kıyacak.

HBB Toplu Nikah Yapıyor

Magazin   A+a-

HBB tarafından organize edilen toplu nikah töreninde sağlıklı bir nesil oluşturmanın temeli atılıyor. Toplumun güvenliği ve huzuru için, sağlıklı bir aile yapısının gerektiğine inanan Hatay Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisinde yaşayan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle resmi nikah yaptıramayan çiftlerimizin nikahlarını kıyacak.

 

HBB Tarafından düzenlenecek toplu nikah törenine katılım gösterecek çiftlerin gelinlik, damatlık ve ulaşımı büyükşehir belediyesince karşılanacak. Nikah yaptıracak çiftlerin belgelerini en geç 15 Mayıs 2015 tarihine kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, nikah memurluğuna teslim etmeleri gerekmektedir.

   

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ ın himayelerinde ( HATMEK ) Sosyal Amaçlı Salon’ da gerçekleşecek olan toplu nikah töreni; 27 Mayıs 2015 Çarşamba akşamı saat 17:00’ de gerçekleşecek.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği toplu nikah törenine katılım göstermek isteyen çiftler HBB Nikah Memurluğu’nun (0326) 214 92 06 nolu telefon numarasından bilgi alabilirler.

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet