Skip Navigation Links

Mustafa Uyan Güven Tazeledi

TÜED İskenderun 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Mustafa Uyan Güven Tazeledi

Gündem   A+a-

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu, İskenderun Amanos Düğün Salonu’nda olgun bir havada gerçekleştirildi ve şube başkanlığına 365 oyla yeniden Mustafa Uyan seçildi. Geniş katılımlı toplantıya, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bazı siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileriyle, milletvekili adaylar diğer konuklar ve dernek üyeleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, dernek üyesi Salih Bayar’ın kısa selamlama konuşmasıyla başladı. Verilen bir önerge ile genel kurul divan başkanlığına TÜED Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, divan üyeliklerine ise Kadir Sümer, Seyfi İyiyürek, Abdullah Aslan ve Arif Kılıç seçildiler.

TÜED İskenderun Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Mali Sekreter Ömer Kurnaz “TÜED Genel Merkezi olarak geceli gündüzlü emeklilerimizin refahı için çalışıyoruz. Gerek hükümet nezdinde gerekse diğer platformlarda emeklilerin hak ve hukukunu gözeten bir anlayışla hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Genel kurula tek liste ile gidilirken, yapılan seçimler sonrası şube başkanlığına yeniden Mustafa Uyan yönetim kurulu üyeliklerine ise Malik Yorulmaz, İlhan Erzin, Hüseyin Göde ve Nevzat Kaçar seçildiler. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Halil Besler, Hatice Yıldırım, Mehmet Yakışan seçildiler. Genel kurul sonunda bazı dernek yöneticilerine teşekkür plaketi sunuldu.

Mustafa Uyan “Emeklilerimizi, TOKİ aracılığıyla ev sahibi yapacağız…”

Yeniden başkan seçilen Mustafa Uyan yaptığı teşekkür konuşmasında “Genel Başkanımız Sayın Kazım Ergün bey, diğer yönetim kurulu üyeleri ve genel merkez yöneticileri siz emekliler için büyük gayret içindeler. Şimdilerde TÜED olarak, TOKİ aracılığıyla emeklilerimize uygun ödeme koşullu ev yapma projemiz var. TOKİ ile Genel Merkez düzeyinde çalışmalarımız var. İnşallah, Türkiye’nin dört bir yanında emeklilerimizin de artık birer evi olacak. Genel kurulumuzun İskenderun’a, Hatay’a, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımınız ve oylarınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet