Skip Navigation Links

Isuzu Öztopraklar Plaza'dan Görkemli Açılış

Antakya'da otomtiv sektöründe hizmet veren ve müşteri memnuniyetiyle adından söz ettiren

Isuzu Öztopraklar Plaza'dan Görkemli Açılış

Gündem   A+a-

Isuzu Öztopraklar Plaza'dan görkemli açılış

Isuzu Öztopraklar Otomotiv, 6 bin metrekare üzerine kurulan yeni plazasını geçtiğimiz hafta sonu Mersin'de görkemli bir açılış kokteyli ile müşterilerinin hizmetine girdi.

Mersin'de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Isuzu Öztopraklar Otomotiv yeni plaza açılış törenine Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Hatay Büyükşehr Belediyesi Halk Otobüsleri kooperatif Başkanı Halil Kadife, Mersinli işadamları, STK temsilcileri, Hataylı işadamları ve Öztoprak Ailesi katıldı.

Açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan Isuzu Öztopraklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedii Öztoprak; "Otomotiv sektörüne 1987 yılında başladık. Isuzu Öztoprak Plazalarımızın brincisi Hatay'da diğeri ise Hatay'da kazandığımız başarılı neticesinde Mersin'de Isuzu bayiliğini almamıza imkan tanıdı. Kazandıklarımızla hep yeni yatırımlar yapmak ve ülkemize yeni tesisler kazandırmak yolundaki vizyonumuz hep devam edecektir. 2 yıldır satış ve müşteri memnunyeti açısından Türkiye birincisiyiz. Öztopraklar Otomotiv olarak bu birinciliği sürekli kılmak amacındayız. Bu mutlu günümüzde tesisin yapımına emek veren tüm arkadaşlarımıza, gelişim sürecimize katkıda bulunan başta ailem olmak üzere tüm çalışanlarımıza, desteğini esirgemeyen Anadolu Isuzu Ailesi'ne  teşekkürü borç biliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Büyük firmaları yatırımlarından dolayı kutluyorum

Açılış töreni öncesinde Isızu Öztopraklar Plaza'nın Mezitli'ye yeni bir hava getirdiğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan; "Mezitli giderek gerek turizm gerekse iş potansiyeli açısıından büyüyen bir ilçemiz. İş imkanları çok geniş. İnşallah böyle şirketlerin ilçemizde sayısının artmasını ve istihdama sağlayacakları katkılarının devam etmesini diliyorum. Başta şirket sahibi Isuzu Öztopraklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedii Öztoprak olmak üzere tüm çalışanlarına, ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İlçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Öztoprak'ı kutluyorum

Mezitli Belediye Başkanı Neşet tarhan'ın ardından kısa br konuşma gerçekleştiren Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu; "Mezitli büyüyen bir ilçemiz. Yerel yönetimlerin destekleriyle merkezi yönetim ile istişare ederek ülke ekonomisine katkı sağlamak için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye çalııyoruz. Mezitli ilçemiz büyümeden payını almaya başladı. Bunlardan biri de açılışını gerçekleşreceğimiz Isuzu Öztopraklar Plaza. Isuzu öztopraklar Otomoti Yönetim Kurulu Başkanı Vedii Öztopark'ı tebrik ediyorum ilçemize ve ülke ekonomisine kazandırklarından dolayı. Isuzu Öztopraklar Plaza'mızın vatandaşlarımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlar ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. hayırlı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini  Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Isuzu Öztopraklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedii Öztoprak tarafından hayırlı olsun diyerek kestiler.

Isuzu Öztopraklar Plaza'da gerçekleştirilen açılış sonrasında açılışa katılan protokol üyeleri ve misafirlere kokteyl ikram edildi. 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet