Skip Navigation Links

Anneler dünümüz,bugünümüz ve yarınımızdır

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 'Anneler Günü' dolayısıyla Hatay Garnizon Komutanlığı ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda

Anneler dünümüz,bugünümüz ve yarınımızdırWeb
TV

Yaşam   A+a-

şehit ve gazi anneleri ile biraraya geldi.

 

Jandarma Askeri Gazinosu'nda düzenlenen organizasyona 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon  Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hasan Koçyiğit, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda askeri erkan şehit ve gazi aileleri katılım gösterdi.

 

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Garnizon Komutanı Erdem Özcan, hayatta sevgi ve saygıyı annelerden aldıklarını ifade ederek, kişiliğin anne elinde şekillendiğini belirtti.

 

Huzur, barış, birlik ve beraberlik içinde yaşamayı ilk olarak annelerden öğrendiklerini belirten Özcan konuşmasına şöyle devam etti: "Hayata dair en önemli nasihatleri annelerimizden aldık. Sevgili Peygamberimiz(S.A.V.) annelerin ne kadar kıymetli ve fedakar olduklarını, anne rızasını almanın önemini "Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır" sözüyle ne kadar güzel ifade etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi " Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu kadınından fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadını kadar emek verdim diyemez." Dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı inşa eden ve geleceğimizi hazırlayan en değerli varlığımız annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Vatan uğruna evlatları eşleri şehit düşen annelerimizin ellerinden öpüyorum. Annelerimizin en değerli hazinemiz olduğunu asla unutmadan onlara her zaman saygıyla yaklaşmamızda en öncelikli sorumluluğumuzdur."

 

İl Müftüsü Kavillioğlu'nun şehitlerin ruhuna okuttuğu dualar sonrasında Başkan Savaş, şehit ve gazi annelerinin hiçbir zaman unutulmayacağına vurgu yaparak, bütün masaları tek tek gezdi, şehit ve gazi anneleriyle sohbet edip annelere karanfil dağıttı.

Anneler dünümüz,bugünümüz ve yarınımızdır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet