Skip Navigation Links

7 Haziran'da Ülkemizin Kaderini Değiştireceğiz..

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Defne ilçesi seçim bürosunun açılışına katıldı.

7 Haziran'da Ülkemizin Kaderini Değiştireceğiz..

Politika   A+a-

Açılışa Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Milletvekilleri ve adayları Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Sonay Aykut, Mehmet Riyat Kırmızıoğlu, Serkan Topal, Hilmi Yarayıcı, Suzan Alhasoğlu, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat nehir ve çok sayıda partili katıldı.  Açılışta birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Başkan Savaş Açılışta yaptığı konuşmada ‘‘7 Haziranda üstümüze düşen görev ülkemizin kaderini değiştirecek. Diliyorum ki yeni büromuzda partimizi iktidar yapmak için büyük çalışmalar yapılacak. 30 Mart 2014'de Hatay'da iktidar olduk 7 Haziran 2015 de halkımızın teveccühü ile Türkiye’de de iktidar olacağız, güzel günlere refah içinde yaşamaya çok az bir süremiz kaldı. Sizlerden isteğim bir olalım, iri olalım ve diri olalım. Ayrışarak değil birleşerek iktidarı kuracağız ve ülkemize daha çok hizmet edeceğiz’’. diyerek konuşmasını noktaladı. Savaş seçim bürosunun açılışını Milletvekilleri , Milletvekilleri Adayları, ilçe belediye Başkanları ile birlikte gerçekleştirdi.

Açılışta Chp Hatay milletvekili adayı Hilmi Yarayıcı Halkın isteğini kırmayarak Şarkı söyledi ve açılışa katılan partilileri coşturdu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet