Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kan Bağışında Sıra Fakültelerde

Türk Kızılayı Adana Şubesi, kan bağışını gerçekleştirmek için hayatın her alanındaki sektör, kurum ve kuruluşlarla işbirliğini devam ettiriyor.

Kan Bağışında Sıra Fakültelerde

Yaşam   A+a-

Yapılan çalışmalar sayesinde insanların yoğun olarak bulunduğu pek çok kurumdan kan bağışı elde eden Kızılay'a destek bu kez de Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakultesi'nden geldi.
Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, fakültenin öğrencilerinin yanı sıra yönetici ve öğretim üyeleri de katıldı. Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Osman Ateş'in de katıldığı kampanya hakkında konuşan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, şöyle dedi:
"Halkımız, öğrencisi öğretim üyesi, esnafı işçisi, zengini fakiriyle fark gözetmeksizin 'İyilik hareketinin' içinde yer alıyor. İhtiyaç anında, gönlünden koparak verebileceği en değerli varlığı olan kanını bile bağışlamaktan çekinmiyor, tereddüt etmiyor. Bu yönüyle milletimiz her türlü takdiri hak ediyor. Sağ olsunlar, var olsunlar. Hepsine teşekkür ediyoruz."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar