Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'8 Haziran sabah iktidar olamazsak istifa ederim'

Başbakan Ahmet Davutlu Hatay'da partisinin seçim mitinginde, İngiltere’de yapılan seçimleri ve kaybeden muhalefet parti liderlerinin

'8 Haziran sabah iktidar olamazsak istifa ederim'

Hatay   A+a-

istifa ettiğini hatırlatarak, "8 Haziran sabah iktidar olamazsak istifa ederim" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay mitinginde konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran’dan sonra  başarısız olan liderleri istifaya çağırarak "Demirtaş, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ben hazırım mümkün değil ama seçimi kaybedersek ertesi gün bırakacağım. Siz bırakmaya hazır mısınız koltukları? Bırakmazlar çünkü onlar o koltuklardan nemalanıyorlar. Bizim için koltuk her an terk edilecek mekandır. Biz 13 yıllık geçmişimizde Cumhurbaşkanımız Başbakanken tek bir dert edindim ve emaneti ben devraldım, tek derdimiz var birlik dirlik ve huzuru sağlamak." dedi.


Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Hatay birlik ve beraberliği korumaya devam edecekmiyiz? Aramıza fitne sokmaya çalışanlara ders verecek miyiz? Siz barışın en güzel timsallerisiniz.

Bu ateş çemberi içinde demokrasisi ve birliğiyle ayakta olan tek ülke Türkiye'dir. Darbelere son verdik mi? AK Parti birlik ve vahdet demektir. Başörtülü kardeşlerimiz meclise girdi mi?

SURİYELİ SIĞINMACILAR

Suriye'de zulüm ve katliamlar yaşandı. 400 bin kardeşimiz şehit edildi. 5 milyon Suriyeli ülke dışına kaçtı. Hiçbir zaman ayrım yapmadık. Kapımıza kim geldiyse mazlum olarak sahip çıktık. Sen Türkmen misin, Kürt müsün, Sunni misin diye sormadık. Müslüman veya Hristiyan mısın diye sormadık. Mazlumu zalime teslim etmedik.

"İNSANLIK DERSİ VERDİNİZ"

Siz Hataylılar gelen mazlumlara siz kucak açtınız. Alınlarınızdan öpüyorum. Siz Hataylılar siz insanlık dersi verdiniz. Hem Esed'e hem dünyaya hem de Kılıçdaroğlu'na insanlık dersi verdiniz. Allah sizden razı olsun Hataylılar. Habib-i Neccar'ın huzuruna çıkarsın Allah'ım sizi. Tamam Kılıçdaroğlu'nun kalbi mühürlenmiş. Ama Bahçeli'ye Türkmenleri sordum. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na "Türkmenler'i veremezsin" diyemedi.

Suriye halkının gerçek temsilcileri Şam'a oturduğunda Türkiye ile Suriye arasında sınır olmayacak.

"ESED'E ŞARKI YAZANLAR..."

CHP'nin Hatay'daki liste başı Esed'e şarkı yazan bir adam. Hatay bunlara oy verir mi?Esed'e şarkı yazanlar Esed'in yanına gitsinler. Zalimlerle hesabımız var.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş