Skip Navigation Links

Eğitim Bir Sen’den Arsuz’da Anneler Günü Kutlaması

Anneler Günü Arsuz’da bir başka anlam kazandı.

Eğitim Bir Sen’den Arsuz’da Anneler Günü Kutlaması Web
TV

Gazete Köşesi   A+a-

Eğitim Bir Sen Arsuz Şube Başkanı Hakan Özer ve yönetim kurulu ile kadın kolları üyeleri Esra Demirel, Hülya Peköz. Kayra Topçu, Nuray Cengiz’in Casmin Oetel’de düzenledikleri Anneler Günü kahvaltı programına onur konuğu olarak, Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi’ni yaptırarak bölgede büyük bir eksikliği gideren Hayırsever Yılmaz ailesinin sahibi olduğu  Şampiyon Filtre’nin Genel Müdürü Selma Yılmaz ile Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu’nu yaptıran Hayırsever Sevim Ziroğlu da katıldı.

Eğitim Bir Sen Arsuz Şubesi’nin üyelerine ve hayırseverlere yönelik düzenlediği Anneler Günü programının sponsorluğunu da, dershanelerin kapanması nedeniyle önümüzdeki 2015-2016 öğretim yılına Lise olarak devam edecek Zafer Tek Yıldız Koleji yaptı.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın ve şube müdürleri ile Arsuz Halk Eğitim Müdürü Kasım Andı ve Şube Müdürleri de kahvaltı programına katılarak, Eğitim Bir Sen üyesi eğitimciler ile yaptırdıkları okullarla gönüllerde taht kuran hayırseverler Yılmaz ailesi adına Selma Yılmaz ve Ziroğlu ailesi adına da Sevim Ziroğlu’na karanfil verdiler, Anneler Günü’nü kutladılar.

Kendileri için düzenlenen Anneler Günü Kahvaltı programına yine çocuklarıyla birlikte katılan Eğitim Bir Sen üyesi eğitimciler, hem güzel bir gün geçirdiler, hem de çocuklarıyla ilgilenerek hiçbir zaman tatillerinin olmayacağı gerçeğiyle de sorumluluklarını yerine getirdiler.

Kadınlara ve annelere yönelik faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirten Eğitim Bir Sen Arsuz Şibe Başkanı Hakan Özer, Yüce Allah’ın yaratıcılık özelliğini paylaştığı annelerimizin yılın her günü hatırlanması ve her zaman baştacı edilmeleri dileğiyle tüm kadınların anneler gününü kutladığını belirtti.

 

Eğitim Bir Sen’den Arsuz’da Anneler Günü Kutlaması  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet