Skip Navigation Links

Başkan Toksoy’dan Ayakkabısız Çocuklara Acil Müdahale

Geçtiğimiz gün Dörtyol Belediyesi Sosyal Market açılışında sosyal marketin ruhunu yansıtan ilginç bir olaya tanıklık ettik.

Başkan Toksoy’dan Ayakkabısız Çocuklara Acil Müdahale

Dörtyol   A+a-

Sosyal Marketin açılışı için alana gelen ve misafirleriyle selamlaşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy alanda bulunan üç çocuk ile ilgilenirken bir tanesinin ayağında ayakkabı olmadığını fark etti.

Sosyal Market açılışında bir çocukla ilgilenirken ayağında ayakkabı olmadığını fark eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy acil müdahalede bulunarak yanındaki görevliye talimat verdi.

Ayakkabısı olmayan çocuk ile yanındaki diğer iki çocuğun derhal giydirilmesi talimatını veren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Sosyal Market açılışı yapılmamış olduğundan ayakkabıların ilçedeki bir esnaftan temin edilmesini ücretinin ise kendi şahsi hesabından ödenmesi istedi.

Sosyal Belediyecilik alanındaki samimiyetini Sosyal Market açılışıyla ortaya koyan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy sergilemiş olduğu bu davranışıyla da bu konudaki inancını ve yardım severliğin iyi örneklerle toplum geneline yayılacağını da ortaya koymuş oldu. Çocukların sevincini ise parayla satın almak mümkün değildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet