Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Evimiz Süpürge Derneği’nden örnek misafirperverlik

Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve İskenderun Ayna Kültür Sanat Derneği, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın misafiri olarak

Evimiz Süpürge Derneği’nden  örnek misafirperverlik

Arsuz   A+a-

ilçede konaklayan İstanbullu MS hastalarını ağırladı. Oldukça samimi ve hoş bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MS hastaları hayata pozitif yaklaşımları ve esprileri ile dernek yöneticilerini kendilerine hayran bıraktı.

Evimiz İskenderun Süpürge Derneği Başkanı Dr. Eyyüp Tümkaya ve derneğin kurucularından Ayşe Figen Arlı tarafından karşılanan İstanbul MS Hastaları Derneği Başkanı Ümit Çağlayan, MS hastaları ve refakatçileri, dernekler arasında bilgi alışverişi yaptı.

İskenderun Süpürge ve Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneği Başkanı Dr. Eyyüp Tümkaya, derneklerinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra düzenledikleri sinema günleri, dil kursları ile de oldukça aktif bir dernek olduklarını dile getirdi.

Türkiye’de 1560 MS hastası var

İstanbul MS Derneği Başkanı Ümit Çağlayan ise dernek olarak özgün müzik, takı tasarımı ve Türk Sanat müziği kursları verdiklerini belirterek, Türkiye genelinde aralarında Nüket Duru ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin de bulunduğu yaklaşık 1560 MS hastası olduğunu söyledi. Bu hastalığın daha çok kadınlarda görüldüğünü ve hastalığın teşhisinin konmasının ardından evli çiftler arasında boşanma nedeni olduğuna dikkat çeken Çağlayan, hastalık hakkında daha çok farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, Evimiz İskenderun Süpürge Derneği Başkanı Dr. Eyüp Tümkaya ile derneğin kurucularından Ayşe Figen Arlı’ya nazik davetlerinden, duyarlılıklarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ayşe Figen Arlı, ziyaretin ardından MS hastalarına İskenderun kartpostalları hediye ederek hem nostalji yarattı, hem de konuklarını sevindirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş