Skip Navigation Links

Başkan Savaş “Her Mahallemize Eşit Hizmet Edeceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen ilçesi muhtarları ile bir araya gelerek sorunları dinledi.

Başkan Savaş “Her Mahallemize Eşit Hizmet Edeceğiz”

Belen   A+a-

Başkan Savaş'a Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu eşlik etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birlik ve beraberlik toplantıları kapsamında Belen ilçesi Seyran Otel de düzenlenen kahvaltıda Belenli muhtarlar ile bir araya gelerek ilçedeki sıkıntıları dinledi.

Başkan Savaş “Birlikte Üretip Birlikte Başaracağız”

Muhtarlar ile olan ilişkilere büyük önem verdiğini dile getiren Başkan Savaş; “ilçelerdeki bütün sıkıntıları biliyoruz, çözüm bulma kapmasında her ilçemizin her mahallesini ve her muhtarını tek tek gezeceğiz tıpkı şimdi olduğu gibi sizlerle bir araya gelip sıkıntılarınıza çare olacağız. Birlikte üretip birlikte başaracağız. Ben bu işi yaparken ibadet niyetine yapıyorum bunu bilesiniz, Derseniz eğer 4 sene sonrasını düşünüyorsun diye hiç tereddüt etmeyin düşünmüyorum. Allah ne derse o olur. Ama biz bu 4 seneyi adam gibi yaşayarak, sizlerle birlikte hizmet aşkıyla yaşayarak geçirmek istiyorum işin özeti budur” dedi.

Başkan Savaş "Biz Kader Ortağıyız"

Mahalle muhtarlarının dertlerinin ne olduğunu iyi bildiğini ifade eden Başkan Savaş “Tek tek ilimizin bütün ilçelerini ve bütün mahallelerini gezeceğiz, ama şunu unutmayalım ki biz kader ortağıyız, inşallah birlikte herkesin duasını alacağız. Siyasi kaygı gütmeden her ilçemize her mahallemize eşit hizmet edeceğiz, hepinize teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet