Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MS Hastaları Arsuz'da..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, hem denizi hem de doğasıyla ön plana çıkan ilçede İstanbullu Multilp Skleroz

MS Hastaları Arsuz'da..

Arsuz   A+a-

(MS) hastalarını bir hafta boyunca konuk edecek. İstanbul’da yapılan Hatay Günleri etkinliğinde Arsuz Belediyesi standını gezerek, Arsuz’u çok beğendiklerini ve Mayıs ayı içerisinde Arsuz’da konaklamak istediklerini dile getiren MS hastalarını ağırlayabileceğini söyleyen Başkan Culha, verdiği sözü tuttu.

Arsuz Gençlik Kampı’nda konaklayan misafirlerini ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İstanbul MS Hastaları Derneği Başkanı Ümit Çağlayan’dan derneğin faaliyetleri ve MS hastalığı hakkında bilgi aldı.

MS’in beynin merkezi sinir sistemine bağlı olarak oluşan bir sinir sistemi hastalığı olduğunu söyleyen Ümit Çağlayan ise, MS hastalığının geçmişinin uzun yıllara dayandığını, ancak Türkiye'de 90'lı yıllarda duyulmaya başladığını kaydetti.

Mayıs ayının, MS ayı olduğunu ifade eden Çağlayan, aşırı sıcaklar başlamadan Arsuz’u gezmek istediklerini belirtirken, ilçenin  turistik yerlerini gezdiklerini ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirtirken, ev sahipliğinden ve ilgisinden dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile başkan yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz’a teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar