Skip Navigation Links

Savaş ve Dudu Muhtarlarla Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dç. Dr. Lütfü Savaş ile CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu İskenderun ve Arsuz muhtarları ile bir araya geldi.

Savaş ve Dudu Muhtarlarla Buluştu

Politika   A+a-

Muhtarlık bölgelerinin sorunlarını dinlendiği toplantıda ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dç. Dr. Lütfü Savaş söz aldı. Konuşmasında Hatay’ın yıllardır biriken sorunlarını dile getiren Başkan, “Bütün zorluklara rağmen Hatay’ın her yerinde konuşlandık ve özellikle acil sorunlara anında müdahale eder hale geldik. Altyapı yatırımlarımız ile ilgili çalışmalar sürüyor. Şu anda 6 ilçemizde seferberlik halindeyiz. Özellikle arıtma tesisi, kanalizasyon ve içme suyu konularına öncelik veriyoruz. Su şebekelerinin eskiliği maliyetleri %70 arttırırken, asbestli borular da sağlığımızı tehdit ediyor. Ayrıca her beş çeşmenin birinden de mikroplu su akıyor. Bunun da mutlaka düzelmesi lazım. Bütün bu çalışmaları tamamladığımızda su maliyetleri de otomatik olarak düşecektir. Bunun için yatırım yapmaya ve kaynağa ihtiyacımız var. Büyükşehir olarak Hatsu’ya destek veriyoruz.” Şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, “Sizler bize geçtiğimiz yıl yerel iktidarı verdiniz. 7 Haziran’da da genel iktidarın gururunu hep birlikte yaşayacağız” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.


“7 Haziran günü ülke genelinde büyük bir değişim yaşanacak. İktidarda olmak ve iktidar olarak halka hizmet vermenin zevki çok başka. Yerel iktidarın verdiği gücü 7 Haziran seçimlerine yaşayacak ve destan yazacağız. Bu seçimde iktidar olarak, ülke genelinde hizmet vermenin mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Şu asla unutulmamalıdır. Bu seçim diktatörlük düzenine karşı duruşun seçimidir, kırılma noktasıdır. Türkiye 8 Haziran sabahı CHP iktidarıyla daha güzel daha refah günlere doğru yol alacaktır.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet