Skip Navigation Links

Hilmi Yarayıcı'dan Gökçek'e sert yanıt

Yarayıcı: Cevap verip onu onurlandırmak istemezdik ama...

Hilmi Yarayıcı'dan Gökçek'e sert yanıt

Gündem   A+a-

CHP Hatay 1. sıra milletvekili adayı sanatçı Hilmi Yarayıcı, kendisi hakkında günlerdir asılsız suçlamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sert cevaplar verdi.

Melih Gökçek Hilmi Yarayıcı'yı hedef alarak, “CHP’nin adayları içerisinde de örgüt sempatizanları var, terör örgütü sempatizanı ve terör örgütünün arka bahçesi olan DHKP-C’nin sıkı sempatizanı olan Grup Yorum’un eski solisti Hilmi Yarayıcı da Hatay 1.sıradan milletvekili adayı olmuştur.” yönündeki sözleri üzerine Yarayıcı avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Yarayıcı adına açıklama yapan avukat Bedii Yarayıcı, Gökçek'in haddini aşacak tarzda tamamen iftira ve karalama mantığı içeren bu açıklamalarından dolayı hakkında gerekli yasal girişimlerde bulunulacağını duyurdu. Bedii Yarayıcı, ''Ayrıca Hilmi Yarayıcı’nın istifasına kadar uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir lise de müzik öğretmenliği yaptığını belirtmek isteriz'' diye konuştu.

Hilmi Yarayıcı'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

''İ. Melih Gökçek hakkında açılan onlarca davaya ve birçok kez mahkum olmasına rağmen, halen yayın yoluyla onlarca kişiye hakaret etmeyi, kişilik haklarına saldırmayı ve ağır şekilde zedelemeyi devam ettiren; “böyle sanatın içine tükürürüm” diyen, kendi partisinin en üst düzey kişisi tarafından bile “Ankara’yı parsel parsel satmak”la suçlanan birinin müzisyen kimliğimle benim hakkımda bu şekilde itham ve iftiralarda bulunması haddini ve sınırını aşmanın ötesinde gülünç olduğunu göstermektedir. Ona cevap verip “onurlandırmak” istemezdik, ancak ona bir önerimiz var: Gece gündüz TV’lere çıkıp Twitter üzerinden insanlara hakaret edeceğine Ankara halkına biraz hizmet etse daha yararlı olacaktır.

Her gün TV’lere çıkıp, şahsıma ve birlikte onlarca kişi hakkında iftira eden Melih Gökçek panik içerisinde kaybedeceklerini ve önünde sonunda yargılanacağını anlamış olmalı ki, “Freni boşalmış kamyon gibi hızla toslayacağı duvara doğru yol almaya devam etmektedir.''

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet