Skip Navigation Links

Aşırı Hız Faciaya Neden Oluyordu !

Hatay'ın İskenderun ilçesinde aşırı hız nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada,

Aşırı Hız Faciaya Neden Oluyordu !

Gündem   A+a-

plakası öğrenilemeyen bir araç kırımızı ışıkta bekleyen ve içinde bir de çocuğun olduğu öğrenilen 01 BV 193 plakalı araça arkadan çarptı, kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kazaya neden olan araçla kırmızı ışıkta bekleyen araçta maddi hasar meydana geldi. Araçtaki çocuğun kaza sonrası büyük bir şok yaşadığı gözlendi ve çocuk vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.
Edinilen bilgilere göre Pac meydanından Antakya istikametine doğru giden özel bir araç, aşırı hız nedeniyle duramayarak ptt kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen 01 BV 193 plakalı araca arkadan çarptı. Meydana gelen kazada ışıkta bekleyen ve içerisinde bir çocuğun da bulunduğu öğrenilen araçta şoför yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının durumu  ile ilgili henüz bilgi alınamadı. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre Antakya istikametine giden aracın hızlı geldiği ve kırmızı ışıklarda duramayarak 01 BV 193 plakalı araca ve orada bulunan trafik ışıklarının direğine çarparak durabildiği öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet