Skip Navigation Links

Mehmet Alğan, Reyhanlı’da Döne teyze’yi ziyaret etti

AK Parti Hatay milletvekili Adayı Mehmet Alğan ve ekibi iki yıl önce Reyhanlı’da yaşanan patlamanın ardından yaşamını yitiren ailelere ziyarette bulun

Mehmet Alğan, Reyhanlı’da Döne teyze’yi ziyaret etti

Politika   A+a-

Alğan, Reyhanlı'da 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda patlama sonrası enkazın ortasından kızını ve torununu kaybedişini ellerini açarak haykıran ve hafızalara kazınan fotoğrafı ile Reyhanlı saldırısının simgesi haline gelen Döne Teyze’yi  (Döne Kuvvet) ziyaret etti.

Aday Mehmet Alğan, “Acılarınızı tazelemeye gelmedik. Acılarınızı paylaşmaya gönlünüzü almaya geldik. Bu güne kadar bir eksiğimiz olduysa onu temin etmeye geldik” dedi.

Reyhanlı patlamasında kızı ve torununu kaybeden Döne Kuvvet, Mehmet Alğan ve beraberindekileri sıcak ve samimi bir dille karşılayan Döne Kuvvet, Reyhanlı Kaymakamı ve Belediye Başkanının kendileriyle ilgilendiği sahiplendiklerini belirterek “Dileğimiz ülkemize ve Hatay’ımıza Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın” şeklinde temennide bulundu. Kaymakam ve Belediye Başkanının Devletin kendilerine sahip çıktığını acılarını paylaştığını söyleyen Döne Kuvvet, “Allah devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Reyhanlı İlçe Teşkilat binası ve Seçim Bürosu açılışına katılmasının ardından Reyhanlı’da patlamada yaşamını yitiren diğer aileleri de ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Notlar alan Alğan’ın ekibi sorunların takipçisi olacakları sözünü verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet