Skip Navigation Links

Muhtarlar Bizim Çözüm Ortağımız..

HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,Hatay genelinde sürdürdüğü hizmet istişarelerini Hassa muhtarlarıyla yaptığı birlik ve beraberlik toplantıları ile sürd

Muhtarlar Bizim Çözüm Ortağımız..

Gündem   A+a-

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Kırıkhanlı muhtarların da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Savaş, Hatay’a hizmet noktasında çözüm ortağı olarak gördükleri muhtarlarla sürekli bir araya gelerek sunulacak hizmetlere beraber karar verdiklerini ifade etti.

 

Hatay genelindeki eksikliklerin tespit edilmesinde ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi anlamında muhtarlarla sıkı ilişkiler içinde olduklarını kaydeden Başkan Savaş, bu konuda muhtarların HBB’ye yapıcı bir tutumla yaklaşması gerektiğini ifade etti.

 

Hassalı ve Kırıkhanlı muhtarları tek tek dinleyerek sorunlara akılcı ve kalıcı çözümler üreten Başkan Savaş, HBB ile ilgili olarak muhtarların merak ettiği soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi.

 

Başkan Savaş: Bilgi Kirliliği Yaratılıyor

 

Muhtarların özellikle su fiyatları konusunda gelen sorularını yanıtlayan Başkan Savaş, su fiyatları konusunda kamuoyunda bilgi kirliliği yaratılarak kaos yaratılmak istendiğini ve bu şekilde HBB’nin yıpratılmaya çalışıldığını ifade etti.

 

HBB’nin yatırım yapmasını engelleyerek Hatay’a hizmeti engellemek isteyen Ak Parti Grubu’nun su fiyatları konusunda takındığı realiteden uzak tutumu video ve görsellerle ispat edebileceklerinin de altını çizen Başkan Savaş, “Biz kapalı kapılar ardında ne tavır sergilediysek hemşehrilerimizin önünde de aynı tavrı takınırız. Kapalı kapılar ardında Hatay’a hizmeti engellemek isteyenler ve popülist politikalar ile vatandaşın gözünü boyama amacında olanlar, gerçeklerin gün gibi ortada oluşuyla insanların gözünün içine nasıl bakacaklar siz hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Savaş: Su Siyasi Malzeme Konusu Değildir

 

Hatay genelinde çok ciddi altyapı sorunları olduğunu ve bilhassa içme suyu gibi insan sağlığını yakından ilgilendiren bir konunun siyasi malzeme yapılamayacağını vurgulayan Başkan Savaş, doğumu itibariyle büyük borçlarla ekside olan HBB’nin borçlarını ödeyerek artıya geçmesi ve yatırım yapabilmesi için belirlenen taban su fiyatlarının kanuni bir çerçevede olduğunu belirtti.

 

Kayıp-kaçak oranının yüzde 70’lere vardığının altını çizen Başkan Savaş, bu kayıp kaçağın minimize edilmesi ve HATSU’ya kalan devasa borcun ödenmesiyle birlikte su fiyatlarında yeniden bir düzenlemeye gidileceğinin de müjdesini verdi.

 

Gerçekleşen toplantı sonrasında Hassalı ve Kırıkhanlı muhtarlar, HBB’den taleplerini içeren HATSU İstek Formlarını doldurarak, hizmet yolunda Başkan Savaş ile beraber yürüyeceklerini ve Hatay’ı el birliğiyle kalkındıracaklarını ifade ettiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet