Skip Navigation Links

19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

İskenderun Belediyesi'nin düzenlediği yürüyüşte halk bayraklarla Atatürk Anıt Alanı'na yürüdü

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği yürüyüşte halk bayraklarla Atatürk Anıt Alanı’na yürüdü
 
19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü düzenlendi
 
İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, Fener Alanı’nda başladı.
Ellerinde Türk bayrakları ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi, 10. yıl Marşı, Dağ Başını duman almış marşları ve Mustafa Kemal’in askerleriyiz, yaşasın 19 Mayıs Gençliğin Bayramı sloganları ile yürüyen halka, çevredeki ve binalardaki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.
Her kesimden ve yaştan vatandaşın katıldığı yürüyüşte, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dev posteri ve dev Türk Bayrağı taşındı.
Atatürk Anıt Alanı’nda, hep birlikte İstiklal Marşımız okundu.
Halka seslenen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “19 Mayıs Mustafa Kemal’in kurtuluş savaşının meşalesini yaktığı gündür. Hepimize kutlu olsun” dedi.
Yürüyüşe katılan vatandaşlara, Belediye tarafından Türk bayrağı ile üzerinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve ‘Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir’ sözlerinin yer aldığı tişört ve şapka dağıtıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet