Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kızılaycılık ülküsüne gönül verenleri kutluyorum

İskenderun'dan Van'daki depremzedelere yardım gönderen herkese teşekkür eden Günay ayrıca Kurban Bayramı'ndan sonra erkek yurduna öğrenci kabulünün ge

Gündem   A+a-


 
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay yayınladığı mesajla Kızılay haftasını kutladı.
İskenderun’dan Van’daki depremzedelere yardım gönderen herkese teşekkür eden Günay ayrıca Kurban Bayramı’ndan sonra erkek yurduna öğrenci kabulünün gerçekleşeceğinin de müjdesini verdi.
Her yıl 29 Ekim tarihinde milli birliğimizi ifade eden Cumhuriyet bayramımızın ardından, halkımızın merhamet ve yardımlaşma birliğinin simgesi olan Kızılay haftası kutlanmaktadır. Bu yıl önce hepimizi ulus olarak yaralayan terör olayları, ardından meydana gelen Van-Erciş depremi ile büyük sıkıntılar yaşadık. Gerek terör olayları, gerekse depreminin acılarını paylaştığımız bu günlerde yardımlaşma ve birlik duygularımız ile her türlü sıkıntıların üstesinden geleceğimize inançla Kızılay haftasını ve Kızılaycılık ülküsüne gönül verenleri kutluyorum.
Van depremi ardından yapmış olduğumuz yardım çağrısına karşılık vermek suretiyle şubemize gelerek deprem bölgesine gönderilmek üzere yardımlarını şubemize bağışlayan İskenderunlu hemşerilerimize ayrıca teşekkür ederiz.
Haziran ayında Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu ile birlikte düzenlenen yardım yemeğinden elde edilen gelirin 10.000 TL’ lik kısmı M.K. Ü. İskenderun Meslek Yüksekokulunda okumakta olan ve eğitimlerini sürdürebilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyan ve yüksekokul burs komisyonunca belirlenen 100 öğrenciye 100TL öğrenim burslarının dağıtımına başlandı.
İskenderun Kızılay Şubesi bünyesinde tadilat ve tefrişat çalışmaları devam eden erkek öğrenci yurdu için, Kurban Bayramından sonra öğrenci kabulüne başlanacak.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş