Skip Navigation Links

Şehitkamilli Yüzücüler Gaziantep'e Tarihinde İlk Madalya Kazandırdı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ORGANİZE EDİLEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA,

Şehitkamilli Yüzücüler Gaziantep'e Tarihinde İlk Madalya Kazandırdı

Adana   A+a-

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Türkiye Şampiyonasında, Şehitkamil Belediyesi Yüzme Takımı, havuzda sergilediği performansla, Gaziantep'e tarihindeki ilk yüzme branşı madalyalarını kazandırdı.
Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı, 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 24- 27 Nisan Tarihleri arasında Muğla/Marmaris'te gerçekleştirilen, 23 Nisan Çocuk Şenlikleri Türkiye Şampiyonası'na 14 sporcu ile katılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yarışmalar süresi boyunca elde ettiği derecelerle, Gaziantep'e yüzme branşındaki ilk madalyalarını kazandırdı. Yeşil - siyahlı şampiyon kulaç Kaan Kara'nın 11 -12 Yaş - Karışık Kategorisinde ve 11 Yaş Kategorisinde, 50 MT, Kurbağalama stilinde, elde ettiği Türkiye Şampiyonluklarıyla büyük bir gurur yaşayan yeşil - siyahlı ekip, 11 yaş Kategorisinde 4x50 karışık erkeklerde bayrak yarışında Galatasaray Spor Kulübü, Kocaeli ve Bursa ekipleri gibi, Türkiye'nin yüzme branşına uzun yıllardır emek veren öncü kulüplerinin ardından 1 saniye farkla dördüncü olarak büyük bir başarının altına imza attı.
"GAZİANTEP'İ ÖDÜL KÜRSÜSÜNDE İLKKEZ TEMSİL ETMEK GURUR VERİCİ"
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Türkiye Şampiyonası'nın ardından değerlendirmelerde bulanan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı Baş Antrenörü ve Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü Cengiz Bingül, yüzme branşında çok büyük bir başarının altına imza attıklarını belirtti. Bingül, yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığının kuruluşundan bu güne kadar düzenlemiş olduğu yarışlarda, şampiyonalarda Gaziantep adına ilk defa bu yarışta ödül kürsüsünden birkaç defa yer alabilmek kulübümüz ve şehrimiz adına gurur verici. Çok uzun emekler neticesinde elde ettiğimiz bu başarılara imza atan sporcularımızı gönülden kutluyorum. Her platformda ifade ettiğimiz gibi bu başarılar büyük bir ekibin eseri bu nedenle emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun büyük destekleriyle ilerleyen dönemlerde de daha büyük başarıların altına imza atacağımıza olan inancım tam. Ümit ediyorum kulübümüzün yüzme ve diğer su sporlarındaki başarı grafiği her geçen gün artacak" ifadelerini kullandı.
ŞEHİTKAMİL'E HAVUZDA ÖZEL BAŞARILARDA GELDİ
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, havuzda özel başarılar elde etmeye devam ediyor. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Finalleri'nde yarışan yeşil - siyahlı sporcular elde ettikleri derecelerle Türkiye'de ilk ona girmeyi başardılar, Şehitkamilli Sporcular, Melike Abuşoğlu, 50 mt serbest Kategorisinde, Türkiye 5. Olurken, Sevcan Beşe, 50 mt Serbest Kategorisinde Türkiye 6. olmuş yine Şehitkamil'in şampiyon kulaçlarından Ozan Can Tutar, ise en iyi derecelerini yapmıştır.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet