Skip Navigation Links

Taş Ve Daire Başkanlarının Muhtar Ziyaretleri Sürüyor

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI HASAN CELAL TAŞ, DAİRE BAŞKANLARININ DA KATILIMI İLE İLÇELERDE MUHTAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYO

Taş Ve Daire Başkanlarının Muhtar Ziyaretleri Sürüyor

Adana   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, daire başkanlarının da katılımı ile ilçelerde muhtar ziyaretlerine devam ediyor.
Mersin halkına eşit hizmet sunabilmek için yapılan toplantılar kapsamında, Mut muhtarlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve ilgili daire başkanları, Mut muhtarlarının sorunlarını dinledi. Toplantıya MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Akpınar, Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İlker Taner Pırlak, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Yalçın, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, Veteriner Hizmetleri Dairesi ve Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Güven Çakır katıldı. Yeni çıkan yasaya göre Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişleyip, 13 ilçenin Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanması ile hizmet ağının büyüdüğünü ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, ilk bir yıl boyunca donanımsal olarak hazırlanarak, malzeme ihtiyaçlarını karşılayıp, gerekli malzemelerin büyük bir kısmının temin edildiğini ve artık hizmete hazır olduklarının altını çizdi. Muhtarlar tarafından asfalt, çevre düzenlemesi, çöplerin alımı ve tarımsal sulama gibi sorunların dile getirildiği toplantıda Taş, bundan sonra köylerden Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne gelen taleplerin muhtarlar aracılığıyla talep edilmesini gündeme alacağını ifade etti. Muhtarların halkın kilit noktası olduğunu, daha kaliteli ve eşit hizmet için bu toplantıları sürekli hale getireceklerini söyleyen Taş, "Birçok projeyi hayata geçireceğiz. Tulumba Köprüsü'nün ihalesi yapıldı, köprü en kısa sürede yıkılacak. Yapılan diğer çalışmalar ve ihalelerle inşallah bu yıl Mersin şantiyeye dönüşecek ve Mersin halkı hak ettiği hizmete ve kaliteye ulaşacak. İlçelerimizde hal kompleksi ve mezbahaların da bir an önce yapılması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ayrıca ilçelerde yapılacak engelli ve kadın danışma merkezleri ile sosyal projelerimizi de ilçelerimize sunuyoruz" dedi.
İl ve ilçelerde asfaltlanmayan yol kalmayacağını belirten Taş, "3 yıl boyunca köy yolları, merkez caddeleri ve mahallelerde asfaltlanmayan yol kalmayacak. Yakın zamanda gerçekleştirilen asfalt ihalesi ile sıcak asfalt, kaldırım, yol ve çevre düzenlemeleri, bütün ilçelerde yoğun bir şekilde devam edecek. Ayrıca köyden mahalleye dönüşen yerlerde 4'te 1 oranında içme suyuna indirim yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanına giren her yerde, Mersin halkının rahatı için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet