Skip Navigation Links

Başkan Tuna 'Hoşgeldin Bahar' Etkinliğine Katıldı

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI HAMİT TUNA, MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ'NİN (MEYAD) 'HOŞGELDİN BAHAR' ADI ALTINDA DÜZENLEDİĞİ PROGRAMA KAT

Başkan Tuna 'Hoşgeldin Bahar' Etkinliğine Katıldı

Adana   A+a-

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Yazarlar Derneği'nin (MEYAD) 'Hoşgeldin Bahar' adı altında düzenlediği etkinliğe katılarak, Mersin'deki şair ve yazarlarla bir araya geldi.
Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı programda söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, okuma ve yazmanın önemine değindi. Mersin Yazarlar Derneği'nin Mersin'de özgüveni olan ve yazan kişileri cesaretlendirerek bir çığır açtığını belirten Tuna, "İnsan bildiklerini paylaşırsa yazılarıyla birçok insana katkısı olur. Ancak kendinde var olan bilgiyi stok ettiği takdirde topluma hiçbir şekilde fayda veremez. Yazmanın çok ayrı bir yeri var. Bu, bir öykü olabilir, yaşanmış bir hayattan kesit olabilir, bir değeri anlatan şiir olabilir ya da memleketin tanımı olabilir. Toplum ne kadar çok okur ve yazarsa, kültür seviyesi de o kadar yüksek olur. Yazmayı seven, düşünen, hayal kuran genç kalemlerin önünü açarak destek verdiği, okuma ve yazma alışkanlığının kazandırılmasına katkı sundukları için Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Sayın Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Biz de Toroslar Belediyesi olarak bu yapının her zaman yanında olacağız" dedi.
Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın da Başkan Tuna'nın kültüre ve sanata verdiği değerin yadsınamaz derecede olduğunu vurgulayarak, programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet