Skip Navigation Links

Mağlubiyet Göztepe'li Taraftarı Çılgına Çevirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İskenderun Demirçelikspor ile Göztepe arasında oynanan maçın uzatma dakikalarında gelen ikinci golden sonra Göztepe tar

Gündem   A+a-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İskenderun Demirçelikspor ile Göztepe arasında oynanan maçın uzatma dakikalarında gelen ikinci golden sonra Göztepe taraftarlarının bulunduğu trübünlerde taraftarlar koltukları kırarak sahaya fırlattılar.

Yaşanan gerginlik üzerine maç bir süre durdu, olayları polis ve sahadaki özel güvenlik görevlileri önlemeye çalıştı. İkinci golden sonra öfkelendiği gözlenen Göztepe taraftarları polisin uyarılarına rağmen koltukları sahaya fırlatmayı sürdürdü. Atılan koltuk parçalarından 4 polis, 1 güvenlik görevlisi ile 1 Göztepe taraftarı yaralandı. Yaralanan 3 polis memuru İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, diğer yaralıların statta ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Stat hoparlöründen sık sık ''tahriklere kapılmayalım'' anonsu yapıldı. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin uzun uğraşları sonucu taraftarların sakinleştirilmesinin ardından maç tekrar başladı ve 1 dakika oynandıktan sonra maçın hakemi Sinan Cem İyihuylu bitiş düdüğünü çaldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet