Skip Navigation Links

Dişhekimi Bilal Akçam’ın Hemşire Lüle Aşkı..

Hatay’ın Arsuz ilçesinin tanınmış isimlerinden Dişhekimi Bilal Akçam, Harbiye’li Sarsu ailesinin güzel kızı Hemşire Lüle Sarsu ile evlendi.

Dişhekimi Bilal Akçam’ın Hemşire Lüle Aşkı..

Magazin   A+a-

Büyük bir aşkla birbirlerine bağlanan Lüle (Sarsu)-Bilal Akçam çifti, sonunda en büyük hayallerini gerçekleştirdiler. Yakışıklı Dişhekimi Bilal Akçam ile Güzel gelin Lüle Sarsu’nun heyecanları ise görülmeğe değerdi.

Arsuz Gümüş Otel’de düzenlenen düğün törenine Akçam ve Sarsu aileleri yakınları, sevenlerinden oluşan seçkin davetli topluluğu katıldı.

Dişhekimi Bilal Akçam ile Lüle Sarsu’nun göz kamaştıran güzellikteki düğün törenlerine mutlu çiftin meslektaşları ve yakın dostları da gece boyunca eğlenerek hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşadılar.

Evliler kervanına katılan Bilal Akçam ile Lüle Sarsu’nun davetliler huzurunda yaptıkları ilk dansları ise aşklarının büyüklüğünü ilan edercesine herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek güzellikte bir düğün merasimiyle dünyaevine giren Lüle-Bilal Akçam çifti kadar davetlilerin şıklık ve zerafetleri de  “Maşallah” dedirtti.

Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Lüle-Bilal Akçam çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet