Skip Navigation Links

Aura Güzellik Merkezi’nde Uygur Kardeşler Sürprizi..

Mütevazı kişilikleri ve sanat dünyasındaki başarılarıyla İskenderun ve Hatay’ın gururu olan Uygur ailesinin fertleri Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler

Aura Güzellik Merkezi’nde Uygur Kardeşler Sürprizi.. Web
TV

Magazin   A+a-

İskenderun’da yeni faaliyete geçen Aura Güzellik Merkezi ortakları Serap çam ve Müge Güler’in misafiri oldular..

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli sanatçılar Süheyl-Behzat Uygur kardeşler, İskenderun Mustafa Yazıcı Kültür Merkezi’nde oynadıkları tiyatro oyunu öncesi, saç bakımlarını Koza Erkek Kuaförü’nde Mehmet Bulguoğlu’na yaptırdıktan sonra Aura Güzellik Merkezi ortakları Serap Çam ve Müge Güler tarafından ağırlandılar.

Şen kahkahalı, bol neşeli sohbet ortamında gerçekleşen Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin Aura Güzellik Merkezi ziyaretlerinde Behzat Uygur’a doğum günü sürprizi yapıldı. Uygur ailesinin Çiğdem Uygur ve büyük sanatçı Merhum Nejat Uygur’un eşi Nejla Uygur’la birlikte Şehnaz Çakıralp ile tam kadro geldikleri İskenderun’da Aura Güzellik Merkezi ortakları Serap Çam ve Müge Güler’in sürpriz doğum günü hediyesi ise Behzat Uygur’u duygulandırmaya yetti.

Mumları üfleyen Behzat Uygur önce tebrikleri kabul etti ve ardından da hiçkimseyi kırmadan herkesle hatıra fotoğrafı çekildiler.

Hatay’ın ve İskenderun’un kendileri için ayrı bir öneminin olduğunu belirten Behzat Uygur, kendisi için sürpriz doğum günü kutlaması hazırlayan  Aura Güzellik Merkezi ortakları Serap Çam ve Müge Güler’e teşekkür etti.

Çocukluklarının İskenderun’da geçtiğini hatırlatan Behzat Uygur, tarihi ve kültürü, mutfağı, doğası ve insanlarıyla İskenderun’un kendilerinde özel bir yeri olduğunu ifade etti ve  son dönemlerde ekranlardan uzak kalmalarının nedenini “Hayatımızda sadece tiyatro var” diyerek özetledi.

Aura Güzellik Merkezi Ortağı Serap Çam ve Müge Güler de, Uygur ailesinin ziyaretinden çok mutlu olduklarını belirtirken, güzellik merkezi olarak ilk ünlü konuklarını ağırlamanın onurunu yaşadıklarını ifade ederken, sürprizlerin süreceğini söylediler.

 

Aura Güzellik Merkezi’nde Uygur Kardeşler Sürprizi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet