Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

On Yıllık Mide Problemi Laparaskopi Ameliyatla Çözüldü

On yıldır mide rahatsızlığı çeken ve mide fıtığı bulunan Behiye Bozkurt Özel Palmiye Hastanesi’nde Opr. Dr. Barış Gülgez ile

On Yıllık Mide Problemi Laparaskopi Ameliyatla Çözüldü

Sağlık   A+a-

 Opr. Dr Yılmaz Şahutoğlu’nun laparoskopi ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

 

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, hasta Behiye Bozkurt’un uzun süredir mide rahatsızlığı şikâyetleri ile kendilerine geldiğini söyledi.

 

Şahutoğlu, endoskopik incelemesinde mide fıtığı ile reflü teşhisi konulduğunu ifade ederek, “Hastanemizi bünyesine yakın zamanında katılan Opr. Dr. Barış Gülgez, arkadaşımızın bu konuda ki tecrübeli ve deneyimli pozisyonundan istifade ederek hastamızın ameliyatını gerçekleştirdik. Ben kendilerine emeğinden ve bu başarılı operasyondan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Palmiye hastanesi bünyesinde yapılacak ameliyatların bundan sonra daha çeşitlendirerek arttırmak niyetinde olduklarının altını çizen Genel cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez, “Kapalı yöntem diye tabir ettiğimiz reflü cerrahisi ve obezite cerrahisi, kasık fıtığı, apandis gibi ameliyatları İnşallah sağlıklı bir şekilde başarılı bir şekilde hekim olarak Dr. Yılmaz beyle başarmak konusunda ciddi adımlarımız olacaktır” diye konuştu.

 

Genel cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez, yaklaşık on yıldır mide rahatsızlığı çeken Behiye Bozkurt’un başarılı bir ameliyat geçirdiğini bundan sonra sıkıntılarının olmayacağını ifade ederek, “Hastamız uzun süredir karın ağrısı, geçmeyen reflü şikayetleri mevcuttu. Reflü hastalığı insanı, kişide hem sosyal anlamda hem de tıbbi anlamda ciddi sıkıntılar yaratan bir hastalık. Beraberinde mide fıtığı vardı. Biz bu tür hastaları cerrahi müdahale ile tedavi ediyoruz. Çünkü o hastaların o reflüsü hiç geçmiyor. Kullanılan ilaçlar netice vermemeye başlıyor. Geçmiş yıllarda bu cerrahi müdahale açık olarak yapılıyordu. Hastaya daha ciddi bir ameliyat yükü getiriyordu. Şimdi dünyanın gelmiş olduğu nokta Laparaskopi yöntemi ile ameliyat. Hastanın hayat kalitesini arttırıyor ve daha çok iyileşmesini ve iş gücü kaybına da engel olduğu için şuan da bizim de tercih ettiğimiz bir yöntem, ben dört yoldur bu sistemi kollanıyorum. Ama bu hastanede ilk kez yapıyoruz. Bu tür vakaların ameliyatı için gerçekten de Türkiye’nin en donanımlı hastana diyebilirim” şeklinde konuştu.

 

 

PALMİYE’DE ÜNİVERSİTE STANDARTLARINDA HİZMET

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun ve bölge insanına Üniversite hastanesi standartlarında bir hizmet sunma konumunda olduklarını açıkladı.

 

Şahutoğlu, gerçekten teknolojik donanım anlamında dünyanın en kaliteli markalarıyla çalıştıklarını her zaman ifade ettiklerini sözlerine ekleyerek şöyle devam etti: “Çünkü bölge insanımız, bölge halkımız hizmetin en iyisine en kalitelisine layıktır. Biz de bu anlamda Palmiye hastanesi ekibi olarak bu noktandan hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle dünyanın ciddi anlamda yol almaya başladığı laparaskopik cerrahi dediğimiz minimal cerrahi, halk arasında lazerli müdahale dedikleri ve laparaskopik cerrahi yöntemlerini birçok hastalıkta Palmiye hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Umarım bölge insanına bu anlamda çok daha sağlıklı bir hizmet vereceğiz.”Satır içi resim 1

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş