Skip Navigation Links

Tomruksuyu'nun Yolu Asfaltlandı

Samandağ Belediyesi ile Hatay Büyük Şehir Belediyesi işbirliğiyle Tomruksuyu Mahallesinin anayolu asfaltlandı.

Tomruksuyu'nun Yolu Asfaltlandı

Gündem   A+a-

Yol çalışması mahallenin girişinden Batıayaz Mahallesine kadar bin metre beton asfalt yapıldığı belirtildi.

            Tomruksuyu Mahalle sakinleri ile esnaf, anayolun yeniden asfaltlanması ile ilgili yaptıkları açıklamada; “Çukurlu, tozlu ve çamurlu bir anayolumuz vardı. Yeniden düzenlenerek temiz, orijinal bir hale getirildi. Yenilenmesine katkı sağlayan, birebir ilgilerini eksik etmeyen başta Belediye Başkanımız Mithat Nehir’e ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

            Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; söz konusu yolun yenilenerek asfaltlanması ile ilgili görüşlerini ise şöyle açıkladı; “Belediye denince hayatımıza her gün dokunan birebir temas ettiğimiz beklentilerin olduğu bir kurum akla geliyor hiç şüphesiz.  Belediye denince; su, yol, kanalizasyon, yeşil alanlar, park ve biraz daha büyütür isek; sosyal faaliyetler ve turizm yatırımları akla gelir.

 Büyükşehir Belediye kanunlarıyla birlikte artık 120 bin nüfusa,  42 mahalleye hitap eden bir yerdeyiz. Herkese istediğimiz gibi yetişemiyoruz. mahallelerimiz çok dağınık. Bunun içinde belirli merkezler oluşturmak istiyoruz.

 Yakında ilçemizin tamamını ilgilendirecek 350 bin metre karelik yol cadde parke ve asfalt yapımı ihalesini gerçekleştirdik. Çalışmaları da aralıksız başlatacağız. Bugün ise Tomruk suyu mahallemizin ana caddesini yeniden düzenleyerek asfaltlamış bulunuyoruz. Asfaltladığımız Tomruk suyu sakinlerine ve tüm Vatandaşlarıma Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde sözlerini bitirdi. 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet