Skip Navigation Links

“Ecevit dürüstlüğüyle sorunları çözmeye talibiz…”

DSP Hatay 1. Sıra Milletvekili adayı Selahattin Ceylan, Bülent Ecevit’in, Atatürkçü, vatansever, cumhuriyetçi, milliyetçi,

“Ecevit dürüstlüğüyle sorunları çözmeye talibiz…”

Politika   A+a-

halktan ve haktan yana bir lider olduğuna vurgu yaparak “Demokratik sol anlayış, Ecevit dürüstlüğü ve halka hizmet anlayışıyla tüm sorunları çözmeye taliptir” dedi. DSP’li Ceylan ayrıca  “Halkçı Ecevit’in kendisi gibi mütevazı olan partisi Demokratik Sol Parti’den, Hatay 1. Sıra milletvekili adayıyım. Türk siyasi hayatına damgasını vurmuş, unutulmaz liderimiz Bülent Ecevit’in demokrasiyi sonuna kadar savunan siyasi anlayışının savunucusu ve neferiyim. TBMM’nde, DSP’nin ve merhum Ecevit’in halkçı temsilcilerinin bulunması ülkemize ve Türk siyasi hayatına kalite ve renk katacak diye düşünüyorum. Hatay halkının, bölgenin sorunlarını iyi bilenlerdenim. Siyaseti tıpkı Ecevit gibi gösterişsiz sadece halka hizmet için yapma arzusundayım. Karaoğlan efsanesinin her bir DSP milletvekili ile canlı tutulabileceğine, halk ve ülke için yapılacak siyasetin, ülkeye ve millete kesin yarar getireceği inancındayım. Saygın liderimiz Bülent Ecevit’in dik duruşu, ilkelerinden asla taviz vermemesi bizlerin de ana hedefidir. Çok partili siyasi hayatta, Demokratik Sol Parti, Bülent Ecevit faktörüyle hep fark yaratmış ve farklı olmuştur. Bugün ülke genelinde mumla aradığımız Ecevit’in dürüstlük dâhil, siyasetteki her bir olumlu davranışı bizler için birer rehber ve ışıktır. Böylesi bir liderin partisinden milletvekili adayı olmak onurdur” diye konuştu.

DSP’nin tüm adaylarına destek ve oy bekliyoruz

DSP Hatay 1. Sıra Milletvekili adayı Selahattin Ceylan sözlerinin devamında ise “Türkiye’mizin çözüm bekleyen yığınla sorunu mevcuttur. Bu dönem DSP’nin meclise gireceği ve kayda değer sayıdaki milletvekili sayısıyla, ülke siyasetine yön vereceğine inancımız tamdır. Sevgili ülke ve Hatay seçmeninden Ecevit’in ve DSP’nin tüm neferlerine destek ve oy bekliyoruz. Halk için hizmet ve siyasetin en etkili adresi DSP’dir, ak güvercindir. Beyaz barış güvercinlerinin uçurulduğu, güzel günler, DSP milletvekillerinin meclise girmesiyle mümkün olacaktır” dedi.  

Selahattin Ceylan kimdir?

1952 Kırıkhan doğumludur.  İlk ve ortaokulu tahsilini Kırıkhan’da, lise öğrenimini ise İskenderun’da gerçekleştirmiştir. Çukurova Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, 2.sınıfından zorunlu nedenlerle ayrılmak durumunda kalmıştır. İskenderun Demir ve Çelik fabrikaları emeklisidir. Emeklik sonrası dokuz yıldır esnaflık yapmaktadır.

Aktif siyasete 1969 yılında Kırıkhan CHP Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlamıştır. Selahattin Ceylan evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 
 
 
 

    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet