Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet ALĞAN Durmak Bilmiyor !

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili 4.sıra adayı Mehmet Alğan, İskenderun esnafını ziyaretlerini sürdürüyor

Mehmet ALĞAN Durmak Bilmiyor !

Politika   A+a-

İskenderun’da Kanatlı Caddesi, Ziya Gökalp  Caddesi, Ulucami Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Mehmet Alğan, esnafın sevgi ve ilgisiyle karşılandı. Esnaf ziyaretinde vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen Milletvekili adayı Alğan, esnafın ilgisinden oldukça memnun kaldı. Beraberinde Ak partililerle ziyaretlerini gün boyu sürdüren Alğan, esnafın sorunlarını da dinledi.

Esnafın zanaatkarın sesi ve temsilcisi olacağını söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili 4.sıra adayı Mehmet Alğan, partisine destek istedi. Alğan konuşmasında şu görüşleri de dile getirdi:

“Esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, kadın ve erkek tüm halkımızın gönlündeyiz. 7 Haziran seçimlerine doğru tüm gücümüzü milletimizden alıyor, milletimizin hayır dualarıyla yeni bir heyecanın perdesini aralıyoruz. Ak Parti olarak amacımız daha güçlü, saygın, müreffeh, demokratik ve özgür bir Türkiye’ye ulaşmak; ekonomisi, bilim ve teknolojisi, siyaseti, sosyal ve kültürel hayatı ile örnek alınan bir ülke olmaktır.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş