Skip Navigation Links

5 yıldızlı açılışa 10 numara konuklar

Lezzet ve tatlarına hiç kimsenin karşı koyamadığı Petek Pastanesi, zengin menüsü ve hizmet kalitesiyle Adana halkıyla buluştu.

5 yıldızlı açılışa 10 numara konuklar

Gündem   A+a-

Tam 73 yıldır geleneksel sıcaklığı ve kalitesinden taviz vermeden hayatımızın en güzel anlarını tatlandıran İskenderun’un simgelerinden Petek Pastanesi, Adana’da şube açtı. Kalite ve lezzetin kıymetini bilen Adana’da 23 Nisan’da hizmete giren Petek Pastanesi’nin Adana şubesi, Çukurova’da heyecan yarattı. Turgut Özal Bulvarı, Kurttepe Kavşağı Petek Apartmanı’nda yüksek katılımın olduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Lezzet ve tatlarına hiç kimsenin karşı koyamadığı Petek Pastanesi, zengin menüsü ve hizmet kalitesiyle Adana halkıyla buluştu.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN YOĞUN İLGİ

Açılışa Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Faruk Özak, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Mithat Dumanlı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Samet Aybaba, siyasi partilerin milletvekili adayları, il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri katıldı.Ailenin en büyük temsilcisi Necati Alpagül, "Petek’in hikayesini bizden dinleyin, ama lezzetine tadarak siz karar verin. Adana ve İskenderun'un çok değerli simaları bu özel günümüzde bizi onurlandırdı, çok gururluyuz" diyerek, açılışa renk kattı. Açılışta Alpagül Ailesi konuklarla yakından ilgilendi. Petek Pastanesi Adana Şubesi'nin işletmecisi Durmuş Eren, “Petek Pastanesi'nin İskenderun'da üç şubesi var. Normalde şubelik verilmiyordu, İskenderun dışındaki ilk şubelik Adana'ya verildi. Toplamda 2.500'e yakın ürünümüz ve 70 personelimiz var. Adanalı vatandaşlarımızın damak tadına uygun lezzetlerle ağızlarını tatlandıracağız. Bu güzel lezzetleri bu kaliteyi kesinlikle tatmaları gerekiyor. Bu lezzetlerin tadına varmak isteyenleri pastanemize bekliyoruz” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet