Skip Navigation Links

CHP Seçim Startını Arsuz’dan Verdi..

Aynı dilden konuşan CHP Hatay Milletvekili Adayları; Dudu,Kırmızıoğlu ve Aykut,çok çalışmanın ve halkla bütünleşmenin önemine dikkat çektiler.

CHP Seçim Startını Arsuz’dan Verdi.. Web
TV

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu, Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Dilan Bedir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da katıldığı basın toplantısıyla seçim startını verdiler.

İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus ve yönetim kurulu üyeleri, Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları, meclis üyeleri ve gazetecilerin katıldığı toplantı Çamlıyer Restoran’da gerçekleştirildi.

CHP’nin Hatay’da ve Türkiye’de zafere ulaşması için birlik ve beraberlik sözlerinin verildiği toplantıda konuşan milletvekili adayları, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesine dikkat çektiler.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, gelir dağılımının bozulduğunu, eğitim sisteminin iflas ettiğini, yargı bağımsızlığının yok edildiğini ve insanların sadakaya muhtaç hale getirildiğini söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut, başkanlık sistemi ile tek adam olmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili oldukça çarpıcı ifadeler kullandı ve “Evet! Tek adam olarak kalmalı. 400 milletvekilini CHP alınca zaten tek başına kalacak” diyerek esprili konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu da yaptığı konuşmada, salonlarda değil, alanlarda, halkın arasında çalışmanın gerekliliğine dikkat çekerken, fabrikalarda yatırımcının ve emekçinin yanında, tarlalarda çiftçinin ve emeğin yanında olacaklarına vurgu yaptı.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu da yaptığı konuşmada, son dört yılda 7 Haziran seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını ifade ederken, yeni dönemde listeye giremeyen CHP milletvekillerine emeklerinden dolayı teşekkür etti ve bunun bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, el birliğiyle CHP’nin iktidarı için çalışmanın zamanı olduğuna vurgu yaptı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, aday listesini eleştirmek zamanı değil, çalışmak zamanı olduğuna dikkat çekerken, Gün, birlik ve beraberlik içinde olma günüdür” dedi.

 

400 Vekilini Çıkarıp Cumhurbaşkanını Zaten Yalnız Bırakacağız !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut konuşmasıyla büyük alkış toplarken, ilk aday adaylığını açıkladığı güne dikkat çekti ve bir kurtuluş savaşı mücadelesi içinde yürekleri ortaya koyarak çalışmanın önemine işaret etti. Sonay Aykut konuşmasında, Başkanlık sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili sözleriyle de uzun süre gündemde kalacağa benziyor.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut konuşmasında şöyle dedi: “Ben yola çıkarken ülkemizin içerisinde bulunduğu durumdan artık bir kurtuluş savaşı günü geldiğini söylemiştim. Bu kurtuluş savaşı mücadelesinde Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak, aynı azim ve şevkle devam edeceğim. Bir süredir sıralarla ilgili isimlerle ilgili çok büyük eleştiriler var. Ben biliyorum ki bütün arkadaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi için gönül vermiş emek vermiş ülkesi için milleti için Cumhuriyeti için bayrağı için her türlü fedakarlıkları yapacaklarına inanıyorum. Daha önce dediğim gibi yolsuzluğa, yoksulluğa bir son verilmesi gerektiğini söylemiştim. Tek adamlıkla ilgili söylediğim sözümü geri alıyorum, sayın Cumhurbaşkanımızı tek adam bırakmak için Cumhuriyet Halk Partisine bir görev vermek istiyor. Biz hepimiz bu görevi yerine getireceğiz. 400 Milletvekilini biz çıkartıp Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakacağız. Sonay Aykut'la ilgili sıralarda sözcükler dönüyor, bunları kabul etmiyorum, Sonay Aykut Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olarak bu sıraya girmese dahi yollarda her türlü çalışmanın içerisinde var olacak ve var olmaya devam edecektir. Bu başarı hepimizin olacak.”

Fabrikalarda Tarlalarda Halkın Yanında Olacağız!

Yola çıktığı ilk günden bu yana proje diliyle konuşan, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak kararlılığıyla büyük takdir ve beğeni toplayan, seçim bölgesinde ayak basmadık kaldırım taşı bırakmayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu,  genç ve dinamik bir kadroyla seçim atmosferine girdiklerini belirtirken, liste dışı kalan aday adaylarına bir kez daha seslenerek, 74 aday adayının bulunduğu Hatay’da bir çok 10 kişilik liste çıkmasının mümkün olduğunu hatırlattı ve tarlalarda, fabrikalarda yatırımcının ve emekçinin yanında gece-gündüz demeden olacaklarını söyledi. Kırmızıoğlu, 1 oy için birkaç saat fazla çalışmak gerekiyorsa da, gereğinin CHP’nin tüm kadroları tarafından yapılacağına da vurgu yaptı.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu konuşmasında şöyle dedi:  “Hatay'da hiç bir partinin yapamadığını yaptık. Yeni genç dinamik bir ekiple Hatay halkının karşısına çıktık, aynen Türkiye halkının önüne çıktığımız gibi. Şimdi salonlarda değil, sokaklarda çalışma vaktimizdir. Tarlalarda, fabrikalarda olacağız bu yüzden bizleri neden daha az gördünüz diye sitem etmeyin, 8 Haziran günü Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında, burada milletvekilleriyle hepinizle birlikte olacağız. Pazar günü Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun açıkladığı seçim bildirgesiyle beraber son 35 yılda olmayan oldu. Artık rüzgar bizim yelkenlerimizi doldurdu, önümüzde güzel bir hava temiz bir gelecek bizi bekliyor. Bizler yaylalarımızdan ovalarımızdan dallarımızdan sökün ettik bir meşe seli gibi geliyoruz. Hep birlikte durursak sizlerle beraber halkımızla beraber milletvekili adaylarımızla beraber halkın önünde hiç bir gücün duramayacağını göreceğiz. Bizler 10 tane Milletvekili adayıyız 74 tane aday adayı 74'ün içinden farklı yüzlerce 10 çıkabilirdi, hiç farketmez her 10 bizi temsil edebilirdi bunun bilincinde hareket ettiğimiz için şimdide gördüğünüz gibi birlikte kolkola kenetlenmiş yumruklarla sahadayız. Bu konudaki hiç bir spekülasyona inanmanızı istemiyoruz. Ne zaman nerede isterseniz bizi birarada göreceğinizi biliyorsunuz.

Gün Liste Eleştirmek Günü Değil!!!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek şöyle konuştu: “ Partimiz adaylarıyla başkanlarıyla, meclisiyle, yöneticileriyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, biraradalar, burada bir ekip ruhunu göstermektedir. Daha önce liste heyecanı vardı, bu her dönemde olur. Gün listeyi tartışma günü değildir, gün Cumhuriyet Halk Partisinde toplanıp çalışma günüdür. Bizler bu partinin içinde birer neferiz. Hiçbirimiz bu partinin üstünde değiliz. Biz bu kuruma bağlı bireyler olarak, çalışacağız ve partimizi iktidara getirmek için ne gerekiyorsa el birliğiyle yapacağız. Bugün ülkemiz AKP faşizminin altında inlemektedir. ve hepimiz bunun önünü kesmek adına Türkiye'de uygulanan anti demokratik uygulamaların sona erdirilmesi adına laik, demokratik sistemin daha sağlıklı çalışması adına birarada çalışmamız gerekir. Parti olarak bu sıkıntıyı yaşamıyoruz. Gördüğünüz gibi bizler hep biraradayız. En ücra noktalara kadar gidip çalışıyoruz. Bizler inşallah bu partinin iktidarını sağlayacağız. “

7 Haziran’a Çok İyi Hazırlandık..

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu da yaptığı konuşmada, milletvekilliği döneminde yaptıkları çalışmaları anlattı ve 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerken, liste dışında kalan milletvekillerine emeklerinden dolayı teşekkür etti ve CHP iktıdarı için hep birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “ 4 yıl önce çok ciddi bir programla halkın karşısına çıkmıştık. 2011 yılında CHP'nin seçim bildirgesi o zamanda hep söyledik bunları o tarihe kadar çok partili siyasi hayatımızın hiç bir döneminde olmayan bir şeydir. Bu zamana kadar Türkiye'de ki hiç bir parti 2011 Yılında ki Cumhuriyet Halk Partisinin hazırlığı kadar, seçimlere ve iktidara hazır değildi. Olmadı biz yılmadık 4 yıldır biz çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekilleri 4 yıldır inanılmaz bir caba sarfetti. Bugün aday olamayan 24. milletvekili arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Bu bir nöbet değişimidir, yarın tekrar onlar nöbete gelebilirler, yarın biz olmayabiliriz. Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisidir, önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir. Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezide çok çalıştı mutfakta çok önemli projeler hazırlandı. Geçtiğimiz günlerde hepinizin bildiği gibi bu projeler sayın genel başkanımızın açıkladığı seçim bildirgeleriyle kamuoyunun dikkatine sunuldu. Bu vizyon merkezinin temel hedefi 4 yıl içinde yoksulluğu ortadan kaldırmaktır. Ben 7 Haziranda Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olacağına ve bu bildirgede bu vizyon belgesinde hedeflere amaçlara ulaşacağımıza Türkiye'de gerçekten başta aile sigortası olmak üzere çeşitli projelerimizle yoksulluğu yeneceğimize sonuna kadar inanıyorum. “

 

 

CHP Seçim Startını Arsuz’dan Verdi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet