Skip Navigation Links

Yolbulan Baştuğ Metalurji Ailesi’nin 23 Nisan Coşkusu

Demir Çelik sektörünün lokomotif firmalarından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yolbulan Baştuğ Metalurji,

Yolbulan Baştuğ Metalurji Ailesi’nin 23 Nisan CoşkusuWeb
TV
Foto
Galeri

Gündem   A+a-

bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, çalışanlarının çocuklarını ağırladı. Şenliğe aileleriyle birlikte gelen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Yolbulan Baştuğ Metalurji ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl ikinci defa düzenlenen Çocuk Şenliği ile kutladı. Osmaniye Gala Tesisleri’nde gerçekleşen Çocuk Şenliği’ne, çocuklar, aileleriyle birlikte katıldı. Animasyon ekiplerinin hazırladığı eğlenceli oyunlar ve yarışmalar ile kendilerine armağan edilen bu özel günün tadını doyasıya çıkaran çocuklar, eğlenceli bir organizasyonun keyfini yaşadı.

Çocuk Şenliği’ne katılan Yolbulan Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, “Çalışanlarımızı ailemiz olarak görüyoruz. Bu çocukların hepsi benim çocuklarım. Onları eğlenirken görmek, mutluluklarını gözlerinden okumak bizim için en büyük mükafat. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutlulukları bizim büyük ödülümüz. Ne mutlu ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü biz de ailemizle, gururla kutluyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Yolbulan Baştuğ Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğrencileri Çocuk Şenliği’nde

Yolbulan Baştuğ Metalurji’nin Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde yaptırdığı, Eylül 2014’de eğitime başlanan 100 öğrenci kapasiteli Yolbulan Baştuğ Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri de eğitimcileriyle birlikte şenliğe katılıp doyasıya eğlendi. Kreş hakkında bilgi veren Mustafa Baştuğ “Biz kadın istihdamına çok önem veriyoruz. Bizim işimiz  yapısı gereği kadınlarımız için çok uygun olmasa da Organize Sanayi Bölgesi’nde kadınların çalışabileceği işletmeler olduğu fikrinden yola çıkarak burada bir kreş yaptırdık. Böylelikle anneler çocuklarını kreşimize bırakıp  gönül rahatlığıyla işlerine gidebiliyorlar” dedi.

YOLBULAN BAŞTUĞ METALURJİ HAKKINDA

Sektörde 40 yılı deviren Yolbulan ve Baştuğ ailelerinin ortaklığında 2008’de Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde  kuruldu. Yolbulan Baştuğ Metalurji’nin  155 bin m2 kapalı alan olmak üzere 700 bin m2 arazi üzerine kurulu üretim tesisi bulunuyor. Yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesi ile Yolbulan Baştuğ Metalurji, dünyada ilk kez kendilerinin kullandığı günlük 6.500 ton sıvı çelik üretme kapasiteli teleskopik tip elektrikli ark ocağına sahip.

Türkiye’nin sayılı çelik üreticileri arasında olan ve İSO 500’de 45’inci sırada bulunan Yolbulan Baştuğ Metalurji, üretim faaliyetlerini çeşitlendirerek, bölgesinde ve çelik sektöründe yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamla büyümesine devam ediyor.

 

 

Yolbulan Baştuğ Metalurji Ailesi’nin 23 Nisan Coşkusu foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Yolbulan Baştuğ Metalurji Ailesi’nin 23 Nisan Coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet