Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP İskenderun’da Dolu Dizgin..

CHP’nin milletvekili aday listesinde sıkıntı olduğu dedikodularını yalanlayan ve CHP’nin adayları ve tabanıyla kucaklaşmasının resmi

CHP İskenderun’da Dolu Dizgin.. Web
TV

Politika   A+a-

İskenderun gezisinde bir kez daha belgelendi.

CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Esnaf gezisine, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan da katılarak açık desteğini bir kez daha gösterdi.

Hatay’da sıkmadık el, çalmadık kapı, dinlemedik vatandaş bırakmamak kararlılığında olan CHP Hatay Milletvekilli Adayları Mevlüt Dudu, Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut, İskenderun’da esnaf ziyaretiyle çalışmalarına devam ettiler.

Moral ve motivasyonları yüksek olduğu gözlenen CHP Hatay Milletvekili Adayları, esnafları ziyaret ettiler, işyerlerinde çalışanlarla mohbet ettiler, caddelerde vatandaşlarla kucaklaştılar.

Bir çok esnaf, işlerin durgunluğundan şikayet edince, milletvekili adayları CHP’nin programını ve vaatlerini hatırlattılar. Esnaflara yönelik vaatleri sıralayan milletvekili adayları, CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin ekonomik programla rahat bir nefes alacağını anlattılar. Bir çok esnafın milletvekili adaylarına yorumu ise, “CHP’nin seçim programını doyurucu bulduk. CHP iktidarı için çalışacağız” oldu.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Sonay Aykut, neşeli halleri ve sıcak dokunuşlarıyla esnaflardan ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler.

CHP İskenderun’da Dolu Dizgin..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar