Skip Navigation Links

23 Nisan Türk Ulusunun Diriliş Günü Kutlu Olsun..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Türk Ulusunun Diriliş Günü Kutlu Olsun..

Gündem   A+a-

Doktor Riyat Kırmızıoğlu mesajında, Ulusal Egemenlik Bayramı’nın, küllerinden yeniden doğan Türk Milleti’nin dirilip egemenliğini taçlandırdığı gün olduğuna dikkat çektiği 23 Nisan mesajında, “bütün Dünya bilmelidir ki, Türk Milleti, Cumhuriyetimizin Laik, Demokratik, Çağdaş, Sosyal bir Hukuk devleti niteliğini muhafaza ederek egemenliğini sonsuza dek koruyacaktır.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Ulusumuzun emperyalizme meydan okuyarak küllerinden yeniden dirilip ulusal egemenliğimizi taçlandırdığı 23 Nisan, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milletinin geleceği olan sevgili çocuklarımıza armağan ettiği en mutlu günümüzdür.

Dün olduğu gibi bugün de vatanımız üzerinde iç ve dış odakların sinsi emelleri doğrultusunda yapılan saldırılar ve Cumhuriyetimizi sığlaştırma gayretleri devam etmektedir. Tüm bunlara karşı ihtiyacımız olan yegane güç, büyük Atatürk'ün bize bıraktığı ilkeleri, devrimleri ve düşünce sistemidir.

Bütün dünya bilmelidir ki, Türk Milleti, Cumhuriyetimizin laik, demokratik, çağdaş, sosyal bir hukuk devleti niteliğini muhafaza ederek egemenliğini sonsuza dek koruyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili çocuklarımız olmak üzere, tüm vatandaşlarımın Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutlarım.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet