Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MÜSİAD'tan Kamil Yıldızkaya'ya ziyaret

MÜSİAD'tan Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya'ya ziyaret gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

MÜSİAD’tan Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’ya ziyaret gerçekleştirildi.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Sayın Kamil Yıldızkaya’ya hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ziyaret esnasında dernek olarak yapılan çalışmalardan bahsederek, “Gerek bölge gerekse ülke gündemini yakından ilgilendiren ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelere yüksek duyarlılık gösteriyoruz. Hatay şubesi olarak başarı gösteren öğrencilerimize burs veriyoruz. Bölgemize Madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında AMATEM kurulabilmesi yönünde sağlık Bakanımıza sunduğumuz çalışma raporumuz var. Yaşamın her alanında aktivitelerde bulunuyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüzün ilçemizde önemli çalışmalara imza atacağından eminiz ve kuşkumuz yok. Bu yönde biz sivil toplum örgütlerine düşen görevleri yerine getirebilmek için emniyet birimlerinin yanındayız, Sayın Emniyet Müdürümüze hoş geldiniz diyor, Başarılar temenni ediyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’da, MÜSİAD Hatay şube Başkanı Sayın Tosyalı’nın ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek sivil toplum kuruluşları ve onları oluşturan değerli sanayici ve işadamlarımızın sağladıkları istihdamlar neticesinde suç işleme sayılarında önemli azalmalar olduğunu, aslında suç ve suçlu ile mücadelenin asıl aktörlerinin sanayicilerimiz ve esnaflarımızın olduğunu belirtti.

Sıcak ve samimi ortamda sohbetlerin yapıldığı ziyaret başarılı çalışmalar temennisiyle son buldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş