Skip Navigation Links

Hayatı İki Bilet Arasında Kaldı

Hatay’ın Tekebaşı Mahallesi’nde ikamet eden Dilem Akdağ (23), 3 yaşındaki kızı ile birlikte 15 Nisan tarihinde

Hayatı İki Bilet Arasında Kaldı

Gündem   A+a-

Suudi Arabistan’da çalışan eşinin yanına gitmek için sabırsızlanıyordu.
Dilem Akdağ, kızı ile birlikte uçağa bindi ve bu yolculuğun eşine kavuşamadan son bulacağından haberi yoktu. Neşe içinde kızıyla birlikte uçakta seyahat ederken Mısır üzerinde fenalaştı ve uçak Mısır’a acil iniş yaptı.
Hastaneye kaldırılan Dilem Akdağ’in beyin kanaması geçirdiği tespit edildi ve uzun süren tedavi ve hayata döndürme çalışmaları sonuç vermedi.

Sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında yazdığı " Hayat İki, Bilet " sözleri ise sevenlerinin üzüntüsünü ikiye katladı.

3 yaşındaki kızı Arabistan'da babasına teslim edildi. Acı haberi duyan baba kızını yakınlarının yanına bırakarak Lüxer'e uçtu. Acılı Akdağ ailesi ise "Fenalaştığı anda yanında olan ve başınadan ayrılmayan Hatay’da  ikamet eden Mehmet Can isimli vatandaşa teşekkürlerimizi borç biliriz" ifadelerini kullandılar.


Eşine kavuşamadan geçirdiği beyin kanaması sonucu ardında 3 yaşında bir de kız çocuğu bırakarak hayata veda eden Dilem Akdağ’ın cenazesi, önümüzdeki günlerde cenaze işlemlerinin tamamlanması sonrası Hatay’a Tekabaşı Mahallesi’ne getirilecek.
Dilem Akdağ’ın ailesi ve tüm sevenleri Hatay’daki evinde büyük bir şok yaşarken, cenazenin getirilmesini bekliyorlar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet