Skip Navigation Links

İTSO TSM Gönüllüleri Korosundan Konser

Turizm Haftası dolayısıyla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu, sanat severlere Şef Murat Bulut yönetiminde

İTSO TSM Gönüllüleri Korosundan KonserWeb
TV

Magazin   A+a-

Türk Sanat Müziği konseri vererek, kulakların pasını sildi.

İskenderun Belediye  Kültür Sarayı’nı dolduran  İskenderun halkı hafta sonu  Türk sanat müziğini canlı olarak dinlemenin heyecanını yaşadılar.

Şef Murat Bulu, koro ve solo şarkılarda Türk Sanat müziği severleri eşlik etmeye davet edince. Belediye Kültür Sarayı’nda 400 kişilik dev bir koro ortaya çıktı.

Türkiye’nin yakından tanıdığı Kanun Sanatçısı, Bestekar ve Ses Sanatçısı Sezgin çengel de, yaptığı kanun resitaliyle kulakların pasını sildi, herkesi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

İskenderun  Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, “Dolu Dolu bir turzim haftası geçirdik. Bu akşam da İskenderun halkımız ve Türk Sanat Müziği severler dostlarımız ile birlikte İskenderun ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Türk Sanat Müziği korosunun seslendirdiği parçaları dinledik. Emeği geçenlere ve tüm koroya sundukları sanat müziği konserinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Gecede Sanat müziğinin hareketli parçaları, ud ve kanun resitali ise büyük beğeni topladı.

 

İTSO TSM Gönüllüleri Korosundan Konser videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet