Skip Navigation Links

Birinciliklerin Adresi Yükseliş Koleji

İskenderun Özel Yükseliş koleji eğitimde olduğu gibi sportif faaliyetlerde derecelere imza atmaya devam ediyor.

Birinciliklerin Adresi Yükseliş Koleji

Gündem   A+a-

İskenderun Özel Yükseliş koleji eğitimde olduğu gibi sportif faaliyetlerde derecelere imza atmaya devam ediyor. Yelken ve masa tenisi birincileri düzenlenen törenle okul yönetimi tarafından ödüllendirildiler.

Yükseliş koleji öğrencilerinden Elmas Gül Koca Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Optımıst-Laser Akdeniz Bölge Şampiyonasında Akdeniz Bölge Şampiyonasında 3 birincilik ve bir üçüncülük kazanarak Balkan şampiyonluğunun ardından yeni dereceler elde etti. Optimist Kızlar Klasmanda 1.Optimist Junior Klasmanda 1. Optimist junior Kızlar Klasmanda 1.Optimist Genel Klasmanda 3. olan Elmas Gül Koca Türk Milli Takımı hedefinde emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Masa Tenisi İskenderun Birincileri Yükseliş Kolejinden
23 Nisan Egemenlik kupasında Özel Yükseliş Koleji öğrencileri Cemre Göktaş küçük kızlar katagorisinde İskenderun birincisi olurken Beril Su Bakır İskenderun ikincisi olarak yeni bir başarıya daha imza attılar.

Birinciler Ödüllendirildi

Yükseliş koleji öğrencilerinin elde ettiği başarılar okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Düzenlenen törende öğrencilerin madalyalarını Yükseliş Koleji Kurucusu Yılmaz Tunç  Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem ve İlkokul müdürü Janset Göztok Ciminli taktı. Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada Eğitimin yükselen değeri sloganıyla çıktıkları yolda her alanda yükselmeye devam ettiklerini belirterek Yükseliş koleji olarak bölge halkına kaliteli eğitimin yanında çocukların her alanda gelişimine olanak sağlayacak çalışmaları da titizlikle yaptıklarını söyledi. 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet