Skip Navigation Links

Deforme Yollara Asfalt Çalışması

Dörtyol Çarşı merkezinde deforme olan yollar Başkan Toksoy'un talimatı ile Dörtyol Belediyesi Fen İşeri Müdürlüğü tarafından

Deforme Yollara Asfalt ÇalışmasıWeb
TV

Dörtyol   A+a-

asfalt çalışmalarına başladı.  Parkelerin sökülmesiyle birlikte tesviye işlemleri yapımının ardından asfalt döküm işleri titizlikle devam ediyor.

Sıcak Asfalt döküm işlerini yerinde inceleyen Başkan Toksoy, çalışmalar esnasında yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;" Söz verdiğimiz gibi çarşı merkezinde 1 haftadır süren tesviye çalışmalarından sonra bugün sıcak asfalt çalışmamamıza başlamış bulunmaktayız.

Çalışmalar bulunduğumuz noktadan  başlayıp eski Türk Ticaret Bankası kavşağına olarak bilenen Özel Cadde kesimine kadar çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz tarafından titizlilikle sürecektir.
Ardından Özel Caddemiz ile Migros'un olduğu noktaya kadar sürecektir.
Yaklaşık olarak 1500 Metre uzunluğundaki yol çalışmalarımızda 10.000 (On bin ton) Sıcak Asfalt dökülecektir.

Çarşı Merkezindeki Asfalt Çalışmamızda özelikle Siz Değerli Hemşerilerimizin ve Esnaflarımızın görüşleri doğrultusunda başlattık,  Özellikle Çarşı Esnafımızın taleplerini istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Halkımızın ve esnaflarımızın düşüncelerini önemsiyoruz.

Çaylı Caddesi, Hasan İkiz Caddesi ve Şehit Polis Necati Keskin Caddelerimizin asfaltlama programımızda almadık, Bu caddelerimizde Dörtyol'umuza yakışır bir hale gelmesi adına İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz, Belediye Bünyemizde oluşturduğumuz Plan Proje Kurulumuz Proje çalışmaları son aşamaya geldi.

Asfalt çalışmalarımız hemşerilerimizi hayırlı uğur olsun, asfalt döküm işleri esnasında çevre istemeden vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz."dedi.

Bir süre çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toksoy, gerekirse gece mesaiye kalarak halkımızı esnafımız mağdur olmasın diye talimat verdi.

Deforme Yollara Asfalt Çalışması videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet