Skip Navigation Links

23 Nisan daÇocuklar HBB ile Coşacak..

Hatay Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle çocukları mutlu kılacak.

23 Nisan daÇocuklar HBB ile Coşacak..

Eğitim   A+a-

HBB Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığına ekipler, 23 Nisan 2015 Perşembe günü  4-15 yaş grubu çocuklar için Büyükşehir Atatürk Parkı'nda(eski Antakya Parkı), büyük şişme oyun parkı, dev oyun parkı, canlı langırt, elastik basketbol, top havuzu, hayal çadırı, gladyatör, sumo güreşi, illüzyon gösterisi, Nasreddin Hoca tiyatro gösterisi, şişme balon dağıtımı gibi onlarca etkinlik düzenleyerek çocuk olmanın tadını yaşatacak.

 

HBB'ye bağlı okul öncesi eğitim kurumları, ilk okul, ve orta okuluna devam eden ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesinde yetiştirilen çocukların ve kent genelindeki tüm çocukların katılımının sağlanması planlanan etkinlikte çocukların sosyal etkinliklere katılarak toplumsal hayattaki gelişimlerine katkı sunulması amaçlanıyor.

 

Düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili açıklama yayımlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çocukların sosyal hayatını zenginleştirme ve hayata olan adaptelerini kolaylaştırmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini belirterek, çocukların toplumsal hayattaki gelişimlerine katkı sağlama, günlük hayatta verimli bireyler olması noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet