Skip Navigation Links

'Aile Hekimleri Toplum Sağlığında Önemli Bir Rol Üstlendi'

Hatay Aile Hekimleri Derneği (Hahed) kuruluşunun birinci yıldönümünü kutladı.

Gündem   A+a-

 
Hatay Aile Hekimleri Derneği (Hahed) kuruluşunun birinci yıldönümünü kutladı
Hahed Başkanı Kıymacı:
“Aile Hekimleri Toplum Sağlığında Önemli Bir Rol Üstlendi”
Hatay Aile Hekimleri Derneği (HAHED)Başkanı Muzaffer Kıymacı,Aile Hekimlerinin toplum sağlığında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
HAHED Derneği yönetim kurulu, kuruluşunun birinci yıl dönümünü üyeleri ile birlikte yelken kulübünde düzenlenen bir gece kutladı.
Kıymacı, Aile Hekimlerinin toplum sağlığının korunmasında önemli bir rol üstlendiklerini belirterek,”Aile hekimlerimizin kendi sorumluluk alanlarındaki vatandaşlarımızın her türlü sağlık probleminde ilk başvurduğu hekimlerimiz olması münasebetiyle sağlık hizmetinin eksiksiz bir şekilde verilmesi konusundaki önemi çok büyüktür” dedi.
Hatay’daki Aile hekimlerinin bir dernek çatısı altında toplandığını ifade eden Kıymacı, ”Aile hekimliği Türkiye’de yeni bir uygulama. Bu süreçte yaşanan sıkıntılar ortak. Bu nedenle derneği kurarken sorunları hep birlikte çözebileceğimiz bir kurum oluşturmayı hedefledik. Hepimiz için önce sağlıktır. Sağlık olmadan hiçbir iş yapılmaz. Aile hekimliği uygulamasına geçilmesiyle birlikte her ailenin bir doktoru olmuştur. Muayene olmak için geceden hastanelerde sıraya giren insanlara şimdi sağlık hizmetleri ayaklarına kadar götürülmektedir” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından gece boyunca Aile hekimleri çalan müzik eşliğinde oyunlar oynadılar, halaylar çekerek eğlendiler.
Düzenlenen geceye İskenderun Sağlık Grup Başkanı Doktor Yavuz Selim Yıkıcı ve çok sayıda Aile Hekimi katıldı
 
 


Hekimler Yemek 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet