Skip Navigation Links

Yıldızsız Bayrak Yargıda

İskenderun'da meydana gelen olay göndere çekilen 'Yıldızsız Bayrak' yargıdaki son durumu?

Yıldızsız Bayrak YargıdaWeb
TV

Gündem   A+a-

AK Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile ihmali olduğu düşünülen ilgili personeller hakkında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yapıldı. İskenderun'daki Atatürk Anıt Alanı'ndaki Türk Bayrağını geçtiğimiz 13 Nisan 2015'de değiştirildi.

 

Göndere çekilen bayraklardan bir tanesinde yıldız olmadığını vatandaşlar farketti ve bu durumdan belediye yetkililerini haberdar etti durum üzerine zabıta ekipleri olay yerine gelerek yıldızı olmayan bayrağı tekrar değiştirdi.

 

İskenderun Belediyesi yönetimine tepkiler yükselince bu tepkilere Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Kasıt Yok, Fabrika Hatası" diye açıklamalar da bulundu ve olay ile ilgili tutanak tutulduğunu, üretici firmaya hakkında dava açacaklarını belirti.

 

CHP İskenderun Eski Gençlik Kolları Başkanı Mahmut ŞİRİN, Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL hakkında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nde görevli Hamdi TAŞDEMİR, ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yıldızsız Bayrak Yargıda videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet