Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlkay Akkaya Konserinde Kırmızıoğlu Coşkusu

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz'un Çetillik Mahallesi’nde her yıl düzenlenen Evvel Nisan bayramına katıldı.

İlkay Akkaya Konserinde Kırmızıoğlu Coşkusu

Magazin   A+a-

Halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, herkesin bayramını kutladı ve bölgenin tarihsel sürecinde yüzyıllardır kutlanan bayramların gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleri ve partililerle birlikte binlerce vatandaşın katıldığı Evvel Nisan Bayramı’nda keyifli bir gün geçiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Krımızıoğlu, akşam saatlerinde İlkay Akkaya konserine katıldı.

Konserde hep bir ağızdan İlkay Akkaya’ya eşlik edilen Çav Bella şarkısı ise binlerce kişilik koroya dönüştü ve bu koroda dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu coşkusu ise herkesten tam puan aldı.

İlkay Akkaya konserinde de bölge halkının sevgi seli ile karşılanan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde siyasetteki bilgi birikimini ortaya koydu ve halkın tüm ihtiyaçlarının hiç ayrım gözetmeksizin CHP iktidarında adaletli bir şekide karşılanacağına dikkat çekti.

Gençlerin ve kadınların büyük ilgisinden bihayli memnun olduğu gözlenen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz’da yerel seçimlerde alınan CHP’li Nazım Culha ile alınan  rekor oyun üzerine genel seçimlerde bir rekor daha istediğini de ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar