Skip Navigation Links

İşdünyasında Özlenen Tablo: Patron-İşçi Omuz Omuza

Tufan Şirketler Grubu, Erenler Demir Çelik Nakliyat ve Turizm Ltd Şirketi ve Ertu Demir Çelik Şirketleri işverenleri Osman Tufan ve Sabit Eren 1 Mayıs

Gündem   A+a-

 
 
İşdünyasında Özlenen Tablo: Patron-İşçi Omuz Omuza
 
 
 
 
Tufan Şirketler Grubu, Erenler Demir Çelik Nakliyat ve Turizm Ltd Şirketi ve Ertu Demir Çelik Şirketleri işverenleri Osman Tufan ve Sabit Eren 1 Mayıs İşçi Bayramını çalışan personeli, personel eş ve çocuklarıyla coşku içinde kutladılar.
 
 
Dörtyol Belediye Restoran’da gerçekleşen 1 Mayıs İşçi Bayramı dayanışma yemeğinde açılış konuşmasını yapan Osman Tufan, şunları söyledi: “Emeğe, emekçiye saygının; işçi kardeşlerimizin sosyal, ekonomik hakları ile örgütlenme hakkının dile getirildiği, çalışma saat ve koşullarının iyileştirilmesi mücadelesinin gür sesinin yükseldiği 1 Mayıs İşçi Bayramında içinden geldiğim emekçi kardeşlerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Her 1 Mayıs’ta olduğu gibi, bu sene de 1 Mayıs akşamında alın teri ve emeğin simgesi olmuş işçi kardeşlerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü taşeronlaşma, sendikasızlaştırma çabalarına dur deme günüdür. ” diyen Tufan sözlerini şöyle sürdürdü:
İşçi kardeşlerimizin emekten gelen güçlerini birleştirme, antidemokratik uygulamaları protesto gününde bu demokratik tepkilere kulak verilmesini diliyorum.
Bu güzel ülke Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkacaksa bunu sanayi tesislerini, fabrikaları satarak; işçileri taşeronlar elinde sömürü aracı haline getirerek, sendikasızlaştırarak değil, emeğin ve emekçinin gücüyle işbirliği yaparak gerçekleştirecektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçilerin, emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmanın ardından 1 Mayıs Marşı tüm katılımcılar tarafından coşkuyla söylendi. İşçileri temsilen ustabaşılara Yönetim Kurulları Başkanları Osman TUFAN, Sabit EREN; Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir TUFAN ve Fabrika Müdürü Ali EKER tarafından çiçekler sunuldu. Müzik eşliğinde halaylar çekildi. Gaziantepli sanatçı Mehmet Yakar'ın söylediği türküler ile coşan kalabalık 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladılar.
Pisti boş bırakmayan işçi ve ailelerine eşlik eden Osman Tufan ve Sabit Eren, olması gereken işçi işveren dayanışmasının en güzel örneklerini sergilediler.
 
İşçi, patron, kadın, çocuk el ele, omuz omuza birlikte olabilmenin mutluluğunun yaşandığı gece, ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet