Skip Navigation Links

Yücel Özdemir Toprağa Verildi

Hatay’ın yakından tanıdığı işadamı Ali Özdemir’in oğlu İnşaat Mühendisi Yücel Özdemir vefat etti.

Yücel Özdemir Toprağa VerildiWeb
TV

Yaşam   A+a-

İnşaat Mühendisi Yücel Özdemir, aynı zamanda Ali Emre Özdemir’in babası,  işadamları Ferit ve Celal Özdemir’in kardeşi, merhum Nasır Tokmak’ın damadı ve işadamı İsmail Rende’nin de bacanağı.

Aniden rahatsızlanan ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne kaldırılan Yücel Özdemir, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamamıştı.

Koca Çınar Ali Özdemir’in oğlu Yücel Özdemir’i kaybetmenin acısını derinden yaşarken ayakta durmakta güçlük çekiyordu.

Özdemir ailesinde büyük bir şoka neden olan Yücel Özdemir’in 60 yaşında hayata vedası, tüm sevenlerini üzüntüye boğarken, cenazesi bugün gözyaşları arasında baba evi Ali Özdemir’in Piri Reis Mahallesi 153 Sokak’ta bulunan evinin önünden okunan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim, dualar ve gözyaşları arasında kaldırıldı.

Cenaze baba evinden alınarak omuzlarda Yücel Özdemir’in evinin önüne kadar taşındı ve evinin önünde yakınları tarafından son veda yapıldıktan sonra Karaağaç Asri Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

Evli ve iki çocuk babası olan Yücel Özdemir’in cenazesi Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprafa verildi.

8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak İnşaat Mühendisi Yücel Özdemir’e Allah’tan rahmet, babası Ali Özdemir’in şahsında tüm ailesine ve sevenlerine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Yücel Özdemir Toprağa Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet