Skip Navigation Links

Denizciler İlçesi mi Kuruluyor ?!!!

MHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi Osman Çolak Sosyal Medya hesabından böyle duyurdu. Denizciler ilçesi fikri bölgede büyük bir heyecan yarattı.

Denizciler İlçesi mi Kuruluyor ?!!!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Büyükşehir olmasının ardından Denizciler merkezli yeni bir ilçe kurulması ve Akçay’dan başlayarak Karayılan Mahallesi’ne kadar uzanan bölgenin ilçe yapılması çalışmaları yaklaşık 2 yıldır gündemdeydi.
Hatay’ın büyükşehir yapılması kanunu teklifi yasalaşınca, Arsuz, Defne ve Payas ilçe yapılırken, Denizciler merkezli ilçe talebi kabul görmemişti.
Denizciler merkezli yeni bir ilçe  kurulması için yeniden harekete geçildiğini duyuran ise MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Osman Çolak oldu. Sosyal medyadaki Facebook sayfasından “Müjde Denizciler İlçe oluyor !! “ şeklinde duyuruyu yapan Osman Çolak, bu konuda girişimi yapan AK Parti’li Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediye Meclis Üyeleri Bülent Özer ve Musa Bayırlı’ya teşekkür ederek desteğini ifade  etti.
Eğer genel seçimler öncesi Denizciler merkezli bir ilçe kurulması halinde AK Parti bölgedeki oyların tamamını çok rahat olacağa benziyor ve bu şekilde olduğu takdirde de büyük bir avantaj elde etmiş oluyor.
MHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi Osman Çolak’ın yaptığı duyuru şöyle:
Müjde Denizciler İlçe oluyor!!
Akçay Bekbele Denizciler Sarıseki Azganlık ve Karayılan Mahallelerini Birleştirerek iLçe yapmak İçin Çalışmalar Başlatılmış Bu Çalışmaya Destek Veriyorum İnşallah başarıya ulaşılır ! İlçe Olmak İçin Gerekçemiz İskenderun Belediyesinin bu mahallere Hizmet etmemesi dir Bunu Açık Yüreklilekle İfade Eden Akp Meclis Üyesi Bülent özer Musa Saraçoğlu ve Musa Bayırlıya Tşk Ederim ! !!! 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet